Home Topics Comunicate de presa Tax & Finance Forum se muta in online! Aflati totul despre noul context legislativ si fiscal pe 17-18 iunie 2020
Tax & Finance Forum se muta in online! Aflati totul despre noul context legislativ si fiscal pe 17-18 iunie 2020

Tax & Finance Forum se muta in online! Aflati totul despre noul context legislativ si fiscal pe 17-18 iunie 2020

0

In perioada 17-18 iunie 2020, BusinessMark are placerea sa va invite la o noua editie a „Tax & Finance Forum”, eveniment ce va avea loc pentru prima data online.

Adresat atat companiilor din mediul privat, cat si celor din sectorul public, evenimentul va aborda cele mai importante aspecte legislative si fiscale, principalele provocari pentru contribuabilii romani si solutii de adaptare la contextul provocat de noul coronavirus.

Prima zi a evenimentului, 17 iunie 2020, va fi dedicata unei conferinte la care vor participa, in calitate de speakeri:

 • Anca Macovei, Senior Manager Servicii fiscal, PwC Romania;
 • Mitel Spataru, Tax Partner, FiNEXPERT;
 • Alexandru Aparaschivei, Partener, NNDKP Consultanta fiscala;
 • Alina Andrei, Partener, Cabot Transfer Pricing;
 • Cristian Herghelegiu CEO Dendrio & VP of Technology, Bittnet Group;
 • Ovidiu Balaceanu, Senior Managing Associate, Reff & Asociatii | Deloitte Legal Romania;
 • Maria Popa, Tax Manager, PKF Finconta;
 • Adrian Simionescu, Transfer Pricing Partner, TaxWise;
 • Iulian Panfiloiu, Senior Manager Servicii fiscale, PwC Romania;
 • Adrian Stanescu, CFO, Bittnet Group;
 • Lelia Grigore, Litigation Department Manager, Dobrinescu Dobrev SCA;
 • Narcisa Chirila, Tax Manager, PKF Finconta;
 • Mihai Ventoniuc, Senior Tax Consultant, Deloitte Romania;
 • Oana Dobre, Senior HR & Social Security Tax Consultant, PKF Finconta

Ei vor prezenta si analiza teme de interes, dintre care amintim: principalele masuri pentru sprijinirea mediului de afaceri si perspectiva fiscala, masuri fiscale cu impact asupra relatiei angajator-angajat in contextul pandemiei, solutii de imbunatatire a fluxului de numerar si reducere a costurilor din perspectiva relansarii economice, aspecte privind impozitele si taxele – bonificatii, amanari la plata, preturile de transfer si noua ordine globala post COVID-19, modificari ale lanturilor globale de distributie (supply chains) si implicatiile preturilor de transfer la nivelul european si local, raportarea aranjamentelor transfrontaliere in Romania, cele mai noi practici in controlul documentatiei de preturi de transfer, cazuri recente de TVA la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, masuri adoptate de autoritati in contextul COVID-19 – implicatii in zona taxelor de mediu.

Vom continua pe 18 iunie 2020 cu doua seminarii de cate doua ore, ce vor acoperi subiecte de fiscalitate de interes pentru mediul de afaceri.

SEMINAR I – Modificari fiscale in contextul COVID-19, certitudini si incertitudini, sustinut de trei reprezentanti FiNEXPERT: Elena Gogoneata (Tax Manager), Cristiana Oprea (Tax Manager) si Mitel Spataru (Tax Partner).

SEMINAR II – Finantarea inter-company si implicatiile COVID-19, sustinut de reprezentantii PKF FINCONTA: Florentina Susnea (Managing Partner) si Nilanjan Nag (Transfer Pricing Manager).

Mark your B2B opportunity, alaturi de BusinessMark! Mai multe detalii despre Tax & Finance Forum – eveniment online, modalitatea de inscriere si agenda evenimentului puteti afla AICI.  Pretul unui bilet porneste de la 147 RON + TVA. Totodata, la inscrierea mai multor persoane beneficiati de discount de grup: 10% – doua persoane, 15% – trei persoane, 20% – patru sau mai multe persoane.

Eveniment organizat de BusinessMark, sustinut de: PWC Romania, FiNEXPERT, Cabot Transfer Pricing, TaxWise, PKF FINCONTA, Dobrinescu Dobrev SCA.

Partener de tehnologie: Dendrio

Cu sustinerea:  Camera Consultantilor Fiscali, ACCA

Radio-ul oficial al evenimentului: Europa FM

BusinessMark sprijina: Plantam Fapte Bune in Romania, The Social Incubator

Parteneri media: BURSA, Transilvania Busines, Debizz, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, energynomics.ro, Clujul de Buzunar, administratie.ro, Global Manager, Business Press, MATEK, FinzOOm, Top Business, birouinfo.ro, depozitinfo.ro, Piata Trade Services, Comunicate PR, spatiulconstruit.ro.

 

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem sa oferim mediului de afaceri romanesc un spatiu profesionist de discutii si networking. Combinand  metode de comunicare si business matchmaking, oferim partenerilor nostri modele de dezvoltare complexe, conectandu-i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.