Home Topics Comunicate de presa Targurile de Usi, Ferestre si Sticla EURASIA 2022, Istanbul, s-au deschis, cu un target de peste 60.000 de vizitatori!
Targurile de Usi, Ferestre si Sticla EURASIA 2022, Istanbul, s-au deschis, cu un target de peste 60.000 de vizitatori!

Targurile de Usi, Ferestre si Sticla EURASIA 2022, Istanbul, s-au deschis, cu un target de peste 60.000 de vizitatori!

0

Targurile de Ferestre, Usi si Sticla, Eurasia, cele mai mari si mai prestigioase targuri din regiunea Eurasia, si-au deschis portile simultan sambata, 12 noiembrie, la Centrul de Targuri si Congrese Tüyap din Istanbul. Desfasurate in 12 sali, targurile au ramas deschise pana pe 16 noiembrie si au atras din prima zi un mare interes din partea vizitatorilor.

Targurile de Ferestre, Usi si Sticla, Eurasia, sunt printre cele mai mari si mai prestigioase evenimente industriale din regiune, si isi gazduiesc vizitatorii la Centrul de Targuri si Congrese Tüyap din Istanbul pana pe data de 16 noiembrie 2022. Targurile, desfasurate in colaborare cu Window si Asociatia Sectorului Usilor (PUKAD), Asociatia Ligii de Calitate a Producatorilor de Ferestre (PUKAB) si Asociatia Industriasilor si Oamenilor de Afaceri al Antreprenorilor din Aluminiu (GALSIAD) si gazduieste peste 60.000 de vizitatori din aproape 140 de tari, inclusiv in special tarile balcanice, Orientul Mijlociu, Republicile Turce, Europa de Est, Asia Centrala si Africa de Nord.

Ca parte a comitetelor internationale de achizitii ale targurilor, care reunesc 544 de companii si reprezentanti ai companiilor si 454 de marci sub acelasi acoperis, aproape 600 de profesionisti din industrie din peste 100 de tari se reunesc la Istanbul.

Sectiuni speciale de aluminiu si umbrire ale Targului de ferestre Eurasia 2022

Cea de-a 23-a editie internationala a Targului de ferestre, umbrire, sisteme si accesorii de fatada, profile, tehnologii si utilaje de productie, materiale izolatoare, materii prime si produse auxiliare, reuneste firme de top din industrie care opereaza in domeniile masinilor si tehnologiilor de fabricare a ferestrelor, profilelor de ferestre, masini de fabricare a profilelor, mecanisme de ferestre, industria ferestrelor laterale, sisteme de fatada, materiale de izolare, materii prime si produse auxiliare cu numerosi profesionisti din industria de luare a deciziilor.

Sectiunea „Special Aluminiu” din cadrul Targului de Ferestre Eurasia este populata de firme care isi desfasoara activitatea in domeniile ferestrelor din aluminiu, profilelor, sistemelor de fatada, accesoriilor din aluminiu si utilajelor de fabricatie, in timp ce sectiunea „Speciala Umbrire” gazduieste firme care activeaza in domeniile umbririi, sisteme de protectie si inchidere.

Targul de Usi Eurasia aduna vizitatori pentru a 14-a oara, iar Targul de sticla Eurasia pentru a 12-a oara

Targul de usi Eurasia, unde cei mai importanti producatori din industrie de sisteme de usi si usi de interior, incuietori, panouri, panouri, sisteme de compartimentare si accesorii si-au expus produsele si serviciile, s-au intalnit cu vizitatorii pentru a 14-a oara; si Targul de sticla Eurasia s-a intalnit pentru a 12-a oara cu vizitatorii sai cu produse si aplicatii din sticla, tehnologii si masini de productie-procesare si produse si substante chimice complementare.

Programul Business Connect conecteaza avantajele unui targ fizic si posibilitatile lumii digitale!

In timpul targurilor, care continua intr-un format hibrid, participantii si vizitatorii vor putea sa se reuneasca, sa stabileasca intalniri si sa comunice intre ei intr-un mediu digital prin programul Business Connect al Tüyap si isi vor putea mentine comunicarea prin intermediul acestei platforme online.

Urmatoarea editie EURASIA Window, Door, Glass Fairs, va avea loc in Noiembrie 11-15, 2023

 

Mai multe imagini de la targ gasesti aici