Home Topics Arhitecti Solutii premium de la Alukönigstahl pentru locuinta de vis
Solutii premium de la Alukönigstahl pentru locuinta de vis

Solutii premium de la Alukönigstahl pentru locuinta de vis

0

Alukönigstahl – furnizor de solutii premium pentru constructii rezidentiale si lider pe piata sistemelor din aluminiu si otel, vine cu o serie de solutii moderne pentru cei care isi doresc confort, siguranta, functionalitate si cu propuneri practice pentru nevoile specifice ale caminului intregii familii. Alegerea produselor premium reprezinta o investitie in securitatea si performanta casei si, in egala masura, o masura care, pe termen lung, aduce numeroase beneficii la nivelul reducerii costurilor administrative ale unei locuinte.

Unul dintre aceste avantaje este diminuarea consumului de energie pentru incalzire – iarna si pentru climatizare- vara, si, astfel, a costurilor aferente. Confortul locuintei este un lucru dorit de toata lumea. Acesta se obtine de exemplu din ferestre care se deschid usor, indiferent cat de mari sunt, se inchid bine, nu lasa sa intre inauntru frigul si zgomotul de afara si se intretin usor.

Un alt factor important pentru starea de bine a rezidentilor, cu atat mai mult in aceasta perioada in care casa a devenit si birou, este ventilarea corecta a incaperilor. Sistemele de ventilatie descentralizata au avantajul ca aduc aer proaspat in fiecare camera, pe masura.  Aparatele Schüco VentoTherm Twist, integrate in ferestrele Schüco din aluminiu sau PVC au in plus avantajul recuperarii a 80% din caldura aerului evacuat, deci aerul care intra este preincalzit, nu reduce temperatura camerei si deci reduce consumul de energie fata de varianta clasica de aerisire prin deschiderea ferestrei.  Aceasta solutie are, de asemenea, avantajul filtrarii aerului, eliminand praful si polenul. In ceea ce priveste izolatia termica, ferestrele Schüco AWS 75.SI si AWS 90.SI imbina beneficiile oferite de aluminiu cu izolarea termica de exceptie, reprezentand un avantaj pentru cei care isi doresc o casa sustenabila, fara a face rabat la design sau la dimensiunile ferestrei. In plus, feroneria ascunsa, care lasa la vedere doar manerul suplu si elegant aduce un plus de eleganta oricarui interior.

Pentru cei care doresc o locuinta linistita dar vor sa locuiasca in centrul unei metropole, exista acum o solutie: fereastra acustica Schüco AWS 90 AC.SI  Constructia speciala asigura o reducere a zgomotului chiar cu ferestra deschisa. Iar prescurtarea SI, adica Super Insulation denota performantele de izolare termica al acestui sistem pentru ferestre, care realizeaza reducerea nivelului de zgomot cu 31 dB.

Produsele companiei ofera un alt beneficiu cautat adesea de arhitectii si proprietarii de case si anume siguranta. In acest sens, Alukönigstahl ofera o serie de produse premium care pot fi personalizate in functie de cerintele clientului. Un exemplu de produs care asigura acest beneficiu este usa de intrare Schüco AD UP 90.

Acesta este un sistem pentru usi cu profile pentacamerale, caracterizat prin stabilitate mecanica, izolare termica foarte buna si izolare fonica ridicata, de pana la 42 dB. In plus, aceste usi pot fi echipate cu sisteme de control acces Schüco DCS SmartTouch (cu display tactil) si de comunicare cu usa de intrare Schüco BlueCon (comunicare prin Bluetooth) care se combina perfect atat estetic cat si functional si aduc un plus de confort si siguranta utilizatorilor.

Toate produsele premium sunt usor de integrat in orice tip de casa deoarece respecta cerintele estetice si functionale ale celor mai exigenti arhitecti. Usile glisante  din seria Panorama Design (ASE 67 PD si ASS 77 PD), permit realizarea unor pereti vitrati cu deschidere larga,  care anuleaza optic limitele intre interior si exterior,  in timp ce asigura izolare termica ridicata. Acum exista si o serie de ferestre din aceeasi gama

(Schüco AWS 75 PD.SI) deasemenea  caracterizata prin profile foarte zvelte si vitraje de dimensiuni foarte mari si in raport cu latimea vizibila a profilelor, deci transparenta zonei respective este maximizata.  Pentru aceste elemente mobile se poate alege intre actionare manuala sau electrica. Ferestrele si usile glisante echipate cu feronerie mecatronica (Schüco TipTronic) au avantajul ca pot fi integrate in sistemul de management computerizat al cladirii, aducand astfel beneficii suplimentare pentru confortul locatarilor.

Trendul arhitecturii actuale este spre realizarea multor suprafete vitrate mari. Acest lucru poate fi dezavantajos pe timpul verii, in special pentru fatadele orientate spre sud. Pentru a reduce efectele neplacute ale soarelui in exces, Alukönigstahl ofera solutii de umbrire diverse, jaluzele exterioare si interioare, storuri, etc, avand acum ca partener firma Warema, lider european in acest domeniu.

In egala masura, solutiile oferite sunt inovatoare, oferind confort si accesibilitate. Arhitecturile sustenabile realizate cu solutii premium marca Alukönigkstahl, garanteaza securitate, durabilitate si fiabilitate,  produsele fiind testate in toate conditiile de functionare si in diverse zone climatice.

 

 

Despre AluKönigStahl

In 2020, AluKönigStahl a aniversat un sfert de secol de activitate in Romania, perioada in care a devenit un etalon de excelenta si creativitate in industria sa. In cei 25 de ani de activitate din Romania, AluKönigStahl a asigurat cele mai eficace solutii tehnice si a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Ana Tower, Globalworth Campus, Coresi Business Resort, Sky Tower, Globalworth Tower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, Asmita Towers, Luxuria Residence, Banat Art Living, Isho Living. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul companiei:  www.alukoenigstahl.ro, www.alukoenigstahl-inow.ro/ro si paginile sale de FacebookLinkedIn si Instagram.