Home Topics Comunicate de presa Signify isi propune dublarea impactului pozitiv, dupa depasirea obiectivelor de sustenabilitate setate pentru 2020
Signify isi propune dublarea impactului pozitiv, dupa depasirea obiectivelor de sustenabilitate setate pentru 2020

Signify isi propune dublarea impactului pozitiv, dupa depasirea obiectivelor de sustenabilitate setate pentru 2020

0

Signify (Euronext: LIGHT), lider mondial in domeniul iluminatului, a finalizat cu succes programul de sustenabilitate Vieti mai luminoase, o lume mai buna, reusind sa isi depaseasca majoritatea angajamentelor ambitioase stabilite in 2016, cand a fost demarat.

In 2020, Signify a atins neutralitatea emisiilor de carbon pentru toate operatiunile sale la nivel global si pragul de 100% pentru utilizarea energiei regenerabile[1], reusind, totodata sa evite generarea deseurilor in facilitatile de productie pe parcursul intregului an.

Cu o rata de performanta a sustenabilitatii de 99% in randul furnizorilor, obiectivul de 90% stabilit pentru 2020 a fost cu mult depasit. Asigurarea unui mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajatii sai a fost una dintre prioritatile Signify, reusind totodata sa inregistreze si cele mai inalte performante de siguranta de pana acum.

„Suntem incantati sa anuntam ca toate angajamentele pentru 2020 au fost indeplinite cu succes. La Signify, ne putem mandri cu obtinerea unor obiective ambitioase privind amprenta de carbon, veniturile sustenabile, siguranta, responsabilitatea furnizorilor si lipsa deseurilor”, a declarat Nicola Kimm, Seful Departamentului de Sustenabilitate, Mediu, Sanatate si Siguranta al Signify.

„Ne imbarcam intr-o noua calatorie pentru urmatorii cinci ani, cu scopul de a ne dubla impactul pozitiv asupra mediului si societatii. Vom face acest lucru prin programul „Vieti mai luminoase, o lume mai buna”, care integreaza scopul nostru si este parte din strategia companiei si modul in care ne desfasuram activitatea”.

“Inca din prima zi, sustenabilitatea a fost parte din ADN-ul Signify: aproape 3.000 miliarde de corpuri de iluminat cu LED au fost livrate din 2015 pana in prezent, impiedicand astfel eliberarea a aproximativ 73.000 de kilotone de CO2 la nivel global. Reamintesc, de asemenea, ca Signify a atins inca din 2020 tinta unei amprente neutre de carbon, astfel incat 84% din incasarile din anul precedent au fost generate din portofoliul de produse, sisteme si servicii sustenabile. Ramanem dedicati strategiei noastre de a crea un mediu sigur si durabil pentru noi toti si, mai ales, pentru generatiile urmatoare”, a spus Razvan Copoiu, CEO Signify Romania si Europa de Sud-Est.

In septembrie 2020, Signify a lansat noul program Vieti mai luminoase, o viata mai buna 2025, care vizeaza dublarea impactului pozitiv asupra mediului si societatii si este pe deplin aliniat cu obiectivele Natiunilor Unite privind dezvoltarea durabila. Printre prioritatile cuprinse in acesta, se numara: dublarea ritmului de adoptare a Acordului de la Paris, a veniturilor din economia circulara, a investitiilor dedicate societatii, precum si dublarea procentului femeilor aflate in pozitii de conducere.

In semn de recunoastere a performantelor inregistrate, Signify a fost desemnat lider de categorie in clasamentele Dow Jones Sustainability Index, pentru al patrulea an consecutiv. Mai mult, reducerea impactului asupra mediului a plasat Signify inca o data in topul celor mai responsabile companii, ”Climate A list”, realizata de CDP, precum si pe lista furnizorilor sustenabili.

Pentru mai multe informatii privind performantele inregistrate, puteti accesa site-ul oficial sau consulta Raportul anual Signify pentru 2020.

 

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este lider global in domeniul iluminatului pentru piata profesionala si de consum si al iluminatului care utilizeaza Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact si serviciile de date aduc valoare de business si transforma vietile oamenilor in case, cladiri de birouri si spatii publice. Cu vanzari de peste 6.5 miliarde de EUR in 2020, avem o echipa de aproximativ 38,000 de angajati in peste 70 de tari si exploatam potentialul extraordinar al luminii pentru a imbunatati vietile oamenilor. In 2020, compania a atins neutralitatea emisiilor de carbon, a fost inclusa in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al patrulea an consecutiv si a fost desemnata Liderul Industriei in 20172018 and 2019. Stiri despre Signify se regasesc in Newsroom, pe Twitter si pe LinkedIn. Informatiile pentru investitori pot fi gasite pe pagina Investor Relations.

 

[1] Sunt excluse achizitiile din perioada de integrare normative pentru comunicarile de mediu si sociale pentru doi ani (inclusiv Cooper Lighting Solutions si Klite)