Home Topics Companii Reynaers Aluminium Romania devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme
Reynaers Aluminium Romania devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme

Reynaers Aluminium Romania devine unic distribuitor pe plan local al Forster Profilsysteme

0
Incepand cu data de 1 octombrie 2020, subsidiara locala a Reynaers Aluminium, lider european in furnizarea de solutii din aluminiu, devine unic distribuitor in Romania pentru Forster Profilsysteme, dezvoltator si producator elvetian de profile din otel si otel inoxidabil de inalta calitate pentru usi, ferestre si fatade.

Achizitionata in urma cu 3 ani de catre Grupul Reynaers, compania elvetiana Forster Profilsysteme este recunoscuta la nivel international pentru solutiile sale ce intrunesc atribute de performanta, siguranta, precum si de protectie impotriva incendiilor, la cel mai inalt nivel. Profilele furnizate din centrul de productie de 14.000 m² situat in Arbon, Elvetia, vor putea fi achizitionate din luna octombrie doar prin intermediul Reynaers Aluminium Romania. 

„Odata cu aceasta noua etapa, vom putea veni in sprijinul clientilor si partenerilor nostri cu o completare fireasca in realizarea proiectelor arhitecturale care includ atat solutii de aluminiu, cat si otel si sticla de ultima generatie. Totodata, statutul de distribuitor exclusiv al acestor produse, ne ofera posibilitatea de a ne extinde aria de expertiza si de a acapara si noi segmente de pe piata locala”, a declarat Daniel Popa, Country Manager al Reynaers Aluminium Romania.

In prezent, Reynaers Aluminium Romania are in desfasurare mai multe proiecte pe plan local, printre care se numara One Floreasca City, Record Park, Tiriac Tower, Aviatiei Park, Lidl, Sema Park, Electroputere Craiova, Sema Park, Arossa Residence s.a.m.d.

 

Despre Reynaers Romania

Reynaers Aluminium, parte a grupului Reynaers, este unul din liderii europeni specializati in dezvoltarea solutiilor durabile din aluminiu pentru usi, ferestre, pereti cortina, sisteme glisante, parasolare si sere. La nivel global, produsele Reynaers Aluminium se comercializeaza in 70 de tari. Infiintat in 1965, grupul Reynaers, cu sediul in Duffel, Belgia, are peste 2.322 de angajati, in peste 40 de tari, la nivel mondial si a incheiat anul 2019 cu o cifra de afaceri de 580 milioane euro.

Prezenta pe piata locala din 2006, Reynaers Aluminium Romania a cunoscut o crestere rapida pe piata de profil, produsele adresandu-se proiectelor rezidentiale, comerciale, office sau industriale. Printre lucrarile de referinta se numara Oregon Park, Brasov Business Park, Promenada Mall, Afi Business Park, Amber Gardens, One Charles de Gaulle, One Herastrau Plaza, One Floreasca City, Tiriac Tower, The Light, Rahmaninov Residence, Aviatiei Park, Catedrala Mantuirii Neamului, Arctic Gaiesti, Campus 6 etc.

Reynaers Aluminium Romania si-a adjudecat in 2019 premiul pentru Best Facades/Exterior Design in cadrul galei CIJ Awards, dupa ce in anul anterior a fost desemnat cel mai bun furnizor de materiale din industria de real-estate in cadrul aceluiasi eveniment.