Home Topics Comunicate de presa RE-CONNECT ROMANIA ISI ANUNTA PARTICIPAREA LA MIPIM, EDITIA 2021
RE-CONNECT ROMANIA ISI ANUNTA PARTICIPAREA LA MIPIM, EDITIA 2021

RE-CONNECT ROMANIA ISI ANUNTA PARTICIPAREA LA MIPIM, EDITIA 2021

0
Grupul format din cinci companii active pe piata imobiliara locala devine prima delegatie romaneasca care va reprezenta Romania la conferinta internationala MIPIM

 

RE-CONNECT ROMANIA, prima delegatie romaneasca care va participa la MIPIM – cel mai important eveniment international dedicat pietei de real-estate –  isi anunta prezenta la editia din acest an, care va avea loc la Cannes, in Franta, in zilele de 7-8 septembrie 2021. RE-CONNECT ROMANIA este denumirea generica asumata de un grup profesional alcatuit din 5 companii locale si internationale, care opereaza pe piata imobiliara nationala. Misiunea membrilor delegatiei este sa evidentieze oportunitatile de dezvoltare pe care le ofera sectorul local din Romania, prin prezentarea de studii de caz despre proiecte rezidentiale derulate cu succes, precum si prin promovarea capabilitatilor tehnologice din domeniul constructiilor si expunerea particularitatilor de dezvoltare de afaceri si investitii.

Suntem incantati sa anuntam prezenta delegatiei RE-CONNECT ROMANIA la aceasta noua editie a MIPIM si ne bucuram sa fim prima delegatie din Romania care participa la cel mai mare eveniment international dedicat exclusiv sectorului imobiliar. Prezenta noastra in cadrul MIPIM reprezinta o ocazie semnificativa de interactiune de tip B2B si de schimb de know-how cu investitori internationali, institutii financiare si dezvoltatori de proiecte imobiliare. Mai mult, avem incredere ca evenimentul in sine ne va crea circumstantele favorabile pentru promovarea oportunitatilor de investitii existente  pe piata locala romaneasca.”, au declarat reprezentantii delegatiei RE-CONNECT ROMANIA, prezentati mai jos.

BTDConstruct & Ambient este o companie cu capital 100% romanesc, care opereaza ca Antreprenor General in sectorul de constructii civile, industriale si comerciale. In spatele portofoliului impresionant al companiei se afla o echipa puternica de arhitecti, designeri, ingineri si constructori, care se bazeaza pe tehnologii noi in dezvoltarea de proiecte verzi, inteligente si sustenabile. BTDConstruct utilizeaza sistemul BIM system pentru derularea activitatilor zilnice de lucru in zona de arhitectura, structura si MEP. Dintre proiectele companiei mentionam: UP-site, HPipera Lake, ibis Styles Bucharest City Center, C-entral Residential, The Ivy etc.

Hagag Development Europe este un investitor si dezvoltator imobiliar specializat in proiecte rezidentiale si comerciale in Romania. Compania este implicata in achizitionarea, dezvoltarea, renovarea si administrarea mai multor cladiri si proiecte situate in zonele de lux si de dezvoltare ale Bucurestiului si este singurul jucator de pe piata locala care plaseaza investitii semnificative in dezvoltarea si cresterea segmentului de nisa al reinnoirii urbane prin reconversia cladirilor vechi, istorice, cu prezenta arhitecturala unica.

Arcadia este o companie 100% romaneasca care furnizeaza servicii integrate de inginerie, design si management pentru proiecte de constructii. Profesionistii Arcadia gandesc proiecte personalizate in functie de nevoile clientilor si de bugetele disponibile, utilizand cele mai eficiente si moderne tehnologii de design si constructie.

SVN Romania este unul dintre cei mai importanti consultanti activi de imobiliare de pe piata din Romania si liderul segmentului rezidential. Compania are, de asemenea, o prezenta semnificativa pe zona de management al proprietatilor si pe segmentele comerciale. Consultantii SVN au derulat tranzactii de peste 750 millioane euro numai pe domeniul rezidential.

Progetto Lusso Industrial Cluster este un integrator de servicii de inginerie, arhitectura, arta, design si manufactura. Compania are o abordare holistica asupra dezvoltarii industriei de real estate, iar expertii sai sunt devotati crearii de solutii personalizate pentru cei mai rafinati clienti, cu atentie la nevoile acestora, reusind mereu sa livreze servicii unice si eficiente, produse de top si concepte fara limita de imaginatie.

MIPIM este un eveniment recunoscut care reuneste, anual, pentru doua zile de interactiune, schimb de experienta si tranzactionare prin intermediul unor evenimente premium, conferinte si zone dedicate de expozitie, cei mai influenti jucatori din toate sectoarele industriei imobiliare internationale.

Pentru mai multe detalii despre delegatia romaneasca, puteti vizita pagina oficiala RE-CONNECT ROMANIA de pe platforma online a MIPIM. De asemenea, gasiti informatii si pe micro-site-ul dedicat: mipim-romania.com

Pentru mai multe detalii despre companiile delegate, puteti acccesa website-urile oficiale ale acestora:

btdconstruct.ro | hagageurope.ro | arcadiaeng.com | svn.ro | progettolusso.it

Puteti solicita mai multe informatii despre conferinta si agenda delegatiei de la Elena Toma | +40 721 218 828 | elena.toma@btdconstruct.ro

 

In perioada 7-8 septembrie 2021, RE-CONNECT ROMANIA este prezenta la Cannes, standul din Palais 4, numarul P4C40!