Home Topics Comunicate de presa Pe 24 noiembrie 2021, discutam despre evolutia sistemului financiar-bancar, in cadrul unei noua editii a „FinConf Romania” – eveniment online
Pe 24 noiembrie 2021, discutam despre evolutia sistemului financiar-bancar, in cadrul unei noua editii a „FinConf Romania” – eveniment online

Pe 24 noiembrie 2021, discutam despre evolutia sistemului financiar-bancar, in cadrul unei noua editii a „FinConf Romania” – eveniment online

0

BusinessMark are placerea sa va anunte organizarea unei noi editii a „FinConf Romania”, eveniment online organizat cu suportul Asociatiei Romane a Bancilor.

Aceasta conferinta reprezinta un bun context de dezbatere a sectorului financiar-bancar si reuneste reprezentanti ai managementului celor mai importante banci si institutii financiare prezente pe piata romaneasca.

Alaturi de specialistii din domeniu invitati, vom dezbate teme legate de: impactul pandemiei asupra economiei si a sistemului bancar, evolutia sistemului bancar in 2021 si perspective pentru anul 2022 – provocari, oportunitati, schimbari legislative, rolul sistemului bancar in sustinerea economiei romanesti si a mediului de afaceri afectat de contextul socio-economic national si global, perspective privind creditarea si evolutia dobanzilor, impactul majorarii dobanzilor, cum se vor modela segmentele traditionale de banking: impactul legislatiei vs. inovatie, aspecte prind mixul de masuri fiscale si legislative pentru cresterea incluziunii financiare, importanta inovatiei si a digitalizarii in sectorul financiar, perspective privind transformarea digitala a sectorului bancar, interactiunea client-banca pe termen scurt si mediu.

 

Speakeri confirmati la „FinConf Romania 2021”:

  • SERGIU OPRESCU, Presedinte Executiv, Alpha Bank Romania, Director General al Retelei Internationale Alpha Bank
  • RADU GRATIAN GHETEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Libra Internet Bank, Presedinte de onoare Asociatia Romana a Bancilor
  • CRISTIAN AGALOPOL, Head of Securities Services, Europa Centrala si de Est, Citibank
  • RUXANDRA AVRAM, Director Directia Monitorizare a Infrastructurilor Pietei Financiare si a Platilor, BNR
  • CODIN NEGOVAN, Head of Sales Network, Business Banking, ING Bank Romania
  • FLORIN DANESCU, Presedinte Executiv Asociatia Romana a Bancilor

 

Moderatorul evenimentului este GABRIELA FOLCUT, Director Executiv, Asociatia Romana a Bancilor.

Conferinta vizeaza: banci, societati comerciale, companii de asigurari, companii de leasing, fonduri de pensii, fintech-uri, investitori, autoritati, experti financiari, analisti economici, consultanti.

Participarea la eveniment este gratuita, dar este necesara inregistrarea prealabila, AICI.

 

Mark your B2B opportunity, alaturi de BusinessMark!

Eveniment organizat de BusinessMark, sustinut de: ING Bank, Asociatia Romana a Bancilor.

Eveniment sustinut de: Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce.

Parteneri media: Ziarul Bursa, DeBizz, Transilvania Business, Revista Piata, Energynomics.ro, Administratie.ro, Global Manager, Financial Market, FinZoom.ro, Jurnalul de Afaceri, MATEK.

 

 

About BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem sa oferim mediului de afaceri romanesc un spatiu profesionist de discutii si networking. Combinand  metode de comunicare si business matchmaking, oferim partenerilor nostri modele de dezvoltare complexe, conectandu-i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.