Home Topics Comunicate de presa NOUA ANVELOPA MICHELIN X® COACH™ Z PENTRU LINISTEA PASAGERILOR, SOFERILOR SI PROPRIETARILOR DE AUTOCARE
NOUA ANVELOPA  MICHELIN X® COACH™ Z PENTRU LINISTEA PASAGERILOR, SOFERILOR SI PROPRIETARILOR DE AUTOCARE

NOUA ANVELOPA MICHELIN X® COACH™ Z PENTRU LINISTEA PASAGERILOR, SOFERILOR SI PROPRIETARILOR DE AUTOCARE

0

Calatoria cu autocarul este alegerea multora pentru deplasarile periodice regionale, in oras sau pentru vacantele la mare distanta de casa. Pasagerii cauta siguranta si confort, operatorii de autocare si managerii de flote cauta un timp maxim de exploatare a flotei si costuri operationale controlate astfel incat sa poata oferi oamenilor o alternativa mai rentabila fata de alte moduri de calatorie care se dezvolta rapid.

VERSATILA IN UTILIZARE
…anvelopa poate fi folosita in toate conditiile de vreme, in toate tipurile de utilizare si in orice pozitie a osiei. Marcajul 3PMSF (3 varfuri-munte-fulg de nea) demonstreaza ca noua anvelopa MICHELIN X Coach Z a fost testata pentru conditiile de iarna, ceea ce permite montarea in fata si in spate pe tot parcursul anului.

ROBUSTA IN STRUCTURA
… o structura durabila cu o solutie tehnica brevetata Michelin numita Infinicoil, o sarma de otel infasurata continuu in jurul structurii interne a anvelopei pentru a asigura o stabilitate mai mare pe toata durata ei de viata. Acest lucru inseamna, de asemenea, un indice de incarcare mai mare.

EFICIENTA DIN PUNCT DE VEDERE AL COSTURILOR
… atat pentru gestionarea flotelor cat si pentru economiile pasagerilor. Costul pe km al noii anvelope este cel mai mic de pe piata, datorita kilometrajului remarcabil si a rezistentei sale scazute la rulare, avand ca rezultat un consum redus de carburant.

CONFORT PASAGERILOR SI SOFERILOR DE AUTOCARE
…. in performanta de manevrare a anvelopei si rularea silentioasa a acesteia, marcate cu eticheta de zgomot cu o unda.

Noua anvelopa MICHELIN X ® Coach™ Z are o structura dedicata si un design al benzii de rulare pentru utilizarea la autocare, poate fi recanelata si resapata, oferind utilizatorilor o durata de viata extinsa.

TOATE ACESTE CARACTERISTICI AU FOST DOBANDITE PRIN COMBINAREA A 2 TEHNOLOGII:
REGENION SI INFINICOIL

  • 16% – kilometrajul suplimentar pe care noile anvelope MICHELIN X Coach il pot parcurge, in comparatie cu predecesorul lor
  • 400 – lungimea (m) sarmei de otel infasurata in jurul structurii interioare a anvelopei produsa cu tehnologia patentata Michelin Infinicoil. Aceasta ofera robustetea exceptionala a noii anvelope MICHELIN X Coach. Mai multa robustete = mai multa siguranta si mai putini timpi neoperativi = mai multa certitudine in afacerile ce intalnesc asteptarile pasagerilor.
  • 7,5 – numarul de tone pe axa din fata pe care anvelopa le poate prelua intr-un montaj unic datorita structurii extrem de robuste a anvelopei.
  • 90% – rata de resapare a marcii Michelin, de departe cea mai ridicata de pe piata. Resaparea prelungeste durata de viata a produsului, ceea ce inseamna un cost total de proprietate mai mic si un beneficiu pentru mediu datorita mobilitatii sustenabile.
  • INVENTIE PREMIATA – Tehnologia REGENION permite blocurilor benzii de rulare sa seautoregenereze, furnizand o aderenta puternica pe tot parcursul vietii produsului. Performanta de franare a anvelopei ramane, de asemenea, remarcabila pana la uzarea benzii de rulare la limita legala. Cu aceasta tehnologie folosita la anvelopele MICHELIN X Coach Z, cei doi inventatori Michelin au castigat premiul european Inventor Award 2018.
  • TEHNOLOGIE DE PRODUCTIE DE ULTIMA GENERATIE Matrita folosita la procesul de vulcanizare al noii anvelope MICHELIN X Coach este produsa cu tehnologia de imprimare metale 3D. Acest lucru permite producerea lamelelor speciale cu autogeneraredin banda de rulare.
  • SIGURANTA IN TOATE CONDITIILE DE VREME Marcajul 3PMSF arata ca anvelopa a fost supusa la conditii reale de testare pe timp de iarna, in conformitate cu standardul ISO relevant.

DISPONIBILA PE PIATA INCEPAND CU LUNA SEPTEMBRIE 2018 IN DIMENSIUNEA
295/80 R 22.5, POTRIVITA PENTRU RESAPARE SI REGENERARE.

Pentru mai multe detalii vizitati camion.michelin.ro

le-dysfunction_online-shop/">online shop vacuum treatment for erectile dysfunction