Home Hot news nJoy ofera o serie de solutii UPS pentru sustinerea continuitatii afacerilor din mediul industrial
nJoy ofera o serie de solutii UPS pentru sustinerea  continuitatii afacerilor din mediul industrial

nJoy ofera o serie de solutii UPS pentru sustinerea continuitatii afacerilor din mediul industrial

0

Cum putem mentine continuitatea afacerilor in scenarii critice?

nJoy, brandul romanesc specializat in protectia si managementul echipamentelor electronice si electrice, prezinta sistemele UPS din gama sa industriala. Seria Garun este noua solutie de backup trifazic pentru sistemele critice, ce stau la baza afacerilor din sfera industriala, a securitatii si a infrastructurii energetice. Garun 10-80 KL, cuprinde cele mai noi tehnologii și standarde din industrie pentru preventia numeroaselor probleme energetice ce pot provoca intreruperea operatiunilor, deteriorarea echipamentelor cat si uneori pierderea reputatiei in afaceri.

Seria Garun UPS cu topologie ODC (Online Double-Conversion), indeplineste cerintele stricte pentru a oferi protectie completa electroalimentarii unei game largi de echipamente sensibile din domeniul infrastructurii IT, constructiilor, serviciilor de urgenta, liniilor de productie, robotilor si panourilor de comanda industriale, cat si pentru orice alta situatie in care exista nevoia de backup energetic intr-un mediu trifazic.

Garun UPS – Fiabilitate, Functionalitate si Flexibilitate

Garun 10-80 KL, printr-un factor unitar de putere pe iesire, o eficienta declarata intre 94.5% si 98.5% (depinzand de modul sau de functionare), un algoritm ce reduce distorsiunile armonice (pana la ≤ 2% in sarcina rezistiva si ≤ 5% in sarcina neliniara) si functia de transfer pe bypass pentru a elimina riscul intreruperilor, demonstreaza o capacitate mare de adaptare la medii cu consum foarte crescut de energie (24/7) si la numeroase tipuri de consumatori.

Garun, conceput pentru a functiona cu sarcini electrice crescute, este usor de comandat, instalat si utilizat, UPS-ul avand o interfata adaptata pentru nevoile mediilor tehnice de lucru:

  • Ecran LCD cu touch, in mai multe limbi, usor de utilizat, cu afisaj grafic;
  • SNMP card pentru acces de la distanta
  • Software pentru monitorizare si management 24/7 -> lista specificatiilor complete aici.

Elementul central al conceptului seriei Garun este scalabilitatea sarcinii si a timpului de backup in functie de nevoia specifica de energie a echipamentului conectat. Astfel, Garun 10-80 KL, prin optiunile de modificare facila a configuratiei bateriilor interne, de adaugare a cabinetelor externe aditionale pentru baterii si de instalare a pana la 3 UPS-uri in paralel, devine solutia potrivita pentru protectia sigura, flexibila si de lunga durata a mediului in care este instalat.

Intreruperile energiei electrice afecteaza sistemele critice pana la sistarea operarii acestora si pot determina pierderi materiale si de timp. Pentru rezerva de energie necesara sustinerii infrastructurii afacerilor dumneavoastra atat din mediul industrial privat, cat si public, nJoy va recomanda Seria Garun UPS – trifazic.