Home Stiri Cladiri Inteligente, Instalatii si automatizari nJoy explica succesul contractelor de tip OEM/ODM in cazul proiectelor de anvergura
nJoy explica succesul contractelor de tip OEM/ODM  in cazul proiectelor de anvergura

nJoy explica succesul contractelor de tip OEM/ODM in cazul proiectelor de anvergura

0

Cu o istorie adanc inradacinata in industria IT&C ce a obtinut un avant important dupa anul 2000, reprezentantii nJoy, brandul romanesc specializat in protectia si managementul echipamentelor electronice si electrice, declara ca obiectivul cheie al acestora este livrarea celor mai bune produse de pe piata prin oferirea unui standard de calitate ridicat la un pret bine targetat.

Performanța nJoy in sectoarele IT, electrice și electronice și cererea in creștere a pieței au determinat executivul marcii sa-si dezvolte si sa-si extinda modelul de afaceri la nivel international, nu numai prin produse standard legate de backup-ul electric, ci si prin impartasirea experienței de peste 20 de ani cu partenerii si utilizatorii ce au nevoie de o soluție tehnica UPS pentru un mediu dedicat.

Ce reprezinta OEM si ODM?

Inca de la inceputurile proiectului, reprezentantii nJoy au exploatat oportunitatile contractelor de furnizare a produselor in regim OEM si ODM. Mai exact, folosidu-se de flexibilitatea pe care o permit termenii “Original Equipment Manufacturer” si “Original Design Manufacturer”, nJoy pune la dispozitia partenerilor sai atat posibilitatea de a fabrica pe comanda unitati ori componentele acestora, in baza schitelor de design furnizate de solicitant (OEM), cat si fabricarea dupa propriul design si rebranduirea produselor sub numele partenerului de afaceri (ODM).

Industriile IT&C si electronice: beneficiarele contractelor de tip OEM/ODM

La nivel mondial un numar semnificativ de contracte sunt semnate anual in regim OEM si ODM in industriile IT si electronice. Astfel, prin experienta dovedita, optimizarea proceselor de productie si orientare spre obiective de afaceri durabile, nJoy a reusit sa realizeze proiecte de succes atat pe plan national, cat si international.

In Romania, abordarea orientata spre OEM si ODM a facut din nJoy un brand castigator al licitatiilor publice. Datorita fexibilitatii si a adaptabilitatii la cerintele proiectelor de infrastructura IT si securitate, reprezentantii nJoy au reusit sa livreze un numar de peste 5000 de echipamente profesionale pentru backup-ul electric (UPS) ce deservesc cu success institutii guvernamentale de importanta nationala.

Pe plan international, nJoy a finalizat cu sccess nenumarate proiecte printre care putem aminti cele cu Ministerul Educatiei din Liban, Politia Nationala din Albania, Serviciul de Telecomunicatii din Serbia, unul din principalii operatori de telecomunicatii din Bulgaria, Compania nationala de cai ferate din Russia si altele. Toate aceste institutii au aratat incredere in produsele nJoy si odata cu aceasta si in oamenii, tehnologia si modelul de business din spatele marcii.

Fiind prezent in peste 13 tari la nivel global, cei de la nJoy au dezvoltat de-a lungul anilor peste 500 de produse diferite destinate consumatorilor industriali, cat si celor rezidentiali, iar in prezent oferta brandului dispune de aproximativ 200 de repere cu aplicabilitate in domenii precum IT, Securitate si Energetic de backup.

nJoy se concentreaza in mod deosebit pe UPS-uri si surse de alimentare PC, oferind linia de baterii nJoy ca produs complementar in sectiunea sa de accesorii UPS. Astfel, brandul devine o optiune viabila de solutie profesionala pentru rezerva de energie necesara infrastructurii mediilor industrial si de afaceri atat din sectorul privat, cat si public.

Pentru mai multe detalii despre nJoy și produsele si proiectele sale, va invitam sa vizitati www.njoy.global.