Home Stiri Eco Friendly, Cladiri Verzi nJoy anunta rezultate promitatoare la finalul unui 2020 controversat – 35% crestere YoY pe categoriile de interes –
nJoy anunta rezultate promitatoare la finalul unui 2020 controversat  – 35% crestere YoY pe categoriile de interes –

nJoy anunta rezultate promitatoare la finalul unui 2020 controversat – 35% crestere YoY pe categoriile de interes –

0

De la concept la performanta dovedita

De peste un deceniu nJoy proiecteaza, produce si vinde solutii UPS care asigura backup-ul alimentarii cu energie electrica pentru protectia eficienta a echipamentelor electrice si electronice.

Brandul a dezvoltat de-a lungul anilor peste 500 de produse diferite, iar in prezent oferta sa dispune de aproximativ 200 de repere cu aplicabilitate in domenii precum IT, Securitate si Energetic de backup. nJoy se concentreaza in mod deosebit pe UPS-uri si surse de alimentare PC, oferind linia de acumulatori si cabinete de baterii nJoy ca produse complementare in sectiunea sa de accesorii UPS.

 

Incredere si acces favorabil dincolo de granitele U.E

Fiind prezent in peste 10 tari la nivel global brandul nJoy a construit parteneriate durabile ce au devenit un atu valoros pentru creșterea afacerii. Obținerea încrederii clienților si accesul favorabil pe piața globala sunt un obiectiv spre care reprezentantii nJoy se indreapta cu succes accelerat in ultimii doi ani. In anul 2020 nJoy continua sa depaseasca granitele Uniunii Europene prin noi parteneriate privind distribuția tehnologică a produselor sale in Rusia, Ukraina, Tunisia si Armenia.

Pe langa cresterea lantului de distributie, reprezentantii nJoy sunt concentrati continuu pe imbunatatirea produselor deja consacrate si pe dezvoltarea de noi echipamente. Astfel anul acesta, oferta nJoy s-a imbogatit cu doua serii noi de UPS din gama comerciala si cu o extindere importanta in zona solutiilor pentru rezerva de energie industriala. In 2020 nJoy depasaste granita consumatorilor mari de peste 100KW, oferind pietei UPS-urile sale Garun 120KL si Garun 180KL ca solutii pentru nevoia backup energetic din mediu industrial-trifazic.

 

Rezultate financiare in creștere la nivelul tuturor liniilor de produse

In 2020, progresul nJoy din sectorul UPS a determinat cresterea vanzarilor cu peste 27% fata de anul anterior a produselor sale dedicate backup-ului electric pentru mediului comercial. O alta crestere semnificativa a fost inregistrata de nJoy si in zona de accesorii UPS unde vanzarile au crescut cu peste 70%, datorita solutiilor complementare de scalare a timpului de backup prin atasarea cabinetelor de baterii la UPS.

Comparativ cu anul 2019, nJoy a facut schimbari importante si in privinta surselor de alimentare PC, specialistii brandului oferind pietei IT&C sapte serii PSU ce incorporeaza 22 de produse noi specifice gamei. Datorita acestor schimbari si a proiectelor de success din industria de integrare sistemelor, nJoy inregistreaza o crestere de peste 40% in aria productiei si comercializarii componentelor pentru calculatoare.

Fara contradictii, anul 2020 este in continuare un an al provocarilor si al schimbarilor complexe in toate domeniile de afaceri. Reprezentantii nJoy declara ca mentinerea claritatii obiectivelor, privind imbunatatirea portofoliului de produse la nivel micro, prin analiza fiecarei linii principale de produse alaturi de solutiile complementare, impreuna cu deschiderea oportunitatilor din sfera industriala, au fost cheia strategica prin care brandul a obtinut pentru categoriile de focus o crestere a veniturilor cu aproximativ 35% mai mari fata de anul precedent.

Reprezentantii nJoy se declara increzatori in proiectele stabilite pentru 2021, urmarind dezvoltarea sustenabila a infrastructurii energetice in care activeaza. Focusul nJoy va fi mentinut pe:

  • Consolidarea aliantelor si accesarea de noi parteneriate pentru distributia globala a produselor sale, setandu-si un target de prezenta in 15 tari;
  • Sustinerea unui mediu industrial sigur prin incurajarea partenerilor in accesarea de proiecte ce au la baza tehnologia sistemelor trifazice;
  • Extinderea gamei de solutii pentru backup-ul consumatorilor cu nevoi de putere de pana la 200KW;
  • Lansarea unei linii de UPS bazate pe tehnologia litiu;
  • Prospectarea piatei pentru lansarea brandului in sfera energiei sustenabile prin dezvoltarea oportunitatilor oferite de tehnologia solara.