Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat Nanotehnologia din vopseaua termoizolanta THERMO TOP®, singura optiune la termoizolatia conventionala  (VIDEO inclus)
Nanotehnologia din vopseaua termoizolanta THERMO TOP®, singura optiune la termoizolatia conventionala  (VIDEO inclus)

Nanotehnologia din vopseaua termoizolanta THERMO TOP®, singura optiune la termoizolatia conventionala  (VIDEO inclus)

0
THERMO TOP® este o vopsea termoizolanta, care contine cea mai moderna tehnologie. Printr-un strat ultra subtire de doar 0,5-3 mm, aceasta ofera o izolare termica excelenta, avand proprietati anticorozive, ignifuge clasa A, reflecta radiatia solara, este hidroizolanta si poate rezista la temperaturi de pana la 260°C.

 

Facturile mari la energie si grija pentru protejarea mediului inconjurator, determina dezvoltatorii imobiliari si investitorii, impreuna cu  inginerii si arhitectii, sa caute solutii care sa reduca consumul de energie prin cresterea eficientei energetice. In fata acestei provocari exista un interes tot mai mare in utilizarea materialelor termoizolante. Vopsea termoizolanta THERMO TOP® prin excelentul sau caracter termoizolant conserva caldura in interior , indiferent ca este vorba de cladiri, conducte sau rezervoare.

 

Mai sunt necesare materialele termoizolante conventionale?

Gama materialelor termoizoalante conventionale cuprinde vata de sticla, greu de aplicat, polistirenul usor de aplicat, si spumele izolante fonic si termic. Toate aceste materiale au o buna eficienta termoizolatoare si fonica, dar fiecare se preteaza la anumite materiale, mediu de lucru si nu au deloc proprietati anticorozive.

In schimb, vopsea termoizolanta THERMO TOP®este solutia ideala si completa pentru termoizolarea si izolarea fonica si anticoroziva, indiferent de material, de la beton, caramida, metal, lemn, sticla, glet de ipsos, membrane bituminoase pana la spuma poliuretanica etc, si pentru orice destinatie si mediu de lucru, incepand cu cladiri rezidentiale, industriale, conducte si rezervoare pentru lichide si gaze chimice, corozive, calde sau reci, si terminand cu industria auto si navala. Spre deosebire de izolatia conventionala, aceasta formeaza un strat continuu, rezistent atat la factorii naturali externi, ploi, zapada, ger, canicula, vant, apa de mare sarata, cat si intern, la actiunea fluidelor si gazelor chimice.

Mai exista un aspect important de luat in calcul. La aplicarea materialele termoizolante conventionale este nevoie de personal calificat si echipament specializat costisitor. Pregatirea suprafetelor de lucru necesita un timp indelungat si materiale adezive scumpe. Toate acestea determina o productivitate mica a procesului de izolatie, spre deosebire de aplicarea THERMO TOP®, care se face de catre oricine stie sa foloseasca pensula, trafaletul, gletiera, pompa de zugravit etc.

 

Cea mai moderna tehnologie termoizolanta

Descoperirile din ultimii ani in nanotehnologie au influentat si industria materialelor termoizolante.

Tehnologia THERMO TOP® inseamna un strat subtire de vopsea termoizolanta, 0.5-3mm, care impiedica transferul de caldura in interior sau in exterior, indiferent de materialul pe care se aplica, mediul in care lucreaza si zona geografica unde se foloseste. EUROPLASTIC a aplicat cu succes tehnologia THERMO TOP®in zonele foarte reci din Alaska, fiind folosita pe cladirile metalice, in rezervoarele betonierelor si pe suprafata conductelor, si in zonele caniculare din Kuwait, pentru conducte.

Datorita capacitatii sale de a fuziona cu structura intermoleculara a materialelor pe care se aplica, vopseaua THERMO TOP®asigura izolarea termica si anticoroziva cu eficienta maxima indelungata.

 

Avantajele vopselei termoizolante THERMO TOP®

 

1.       Izoleaza? DA, 100% intreaga zona pe care se aplica!

Nanotehnologia THERMO TOP® confera elasticitate vopselei, aceasta dilatandu-se si contractandu-se odata cu materialul  pe care este aplicata, in functie de temperaturile exterioare sau interioare.

Acoperirea termoizolanta perfecta a vopselei THERMO TOP®reduce pierderile de caldura, deoarece acopera suprafata 100%, INCLUSIV tevile, coturile stranse in spatii mici, tuburile greu accesibile, rezervoarele etc. Este folosita cu succes in constructiile noi comerciale, industriale, rezidentiale, si in reabilitarile termice ale lucrarilor vechi.

Este recomandata de la reabilitarea termica a fatadelor cu decoratiuni arhitecturale artistice, basoreliefuri etc., care nu suporta placare cu placi de polistiren pana la izolarea anticoroziva a suprafetelor interioare si exterioare metalice, indiferent de marime si mediul de lucru.

 

2.      Protectie ignifuga clasa A

Gandeste-te numai la conductele de abur sub presiune, care in timp din cauza coroziunii, devin adevarate pericole. THERMO TOP® elimina complet acest aspect si totodata prelungeste durata de viata a conductelor, ceea ce inseamna ca tu cu o investitie mica in produsele EUROPLASTIC, obtii eficienta maxima, siguranta in exploatare si protejarea mediului inconjurator.

 

3.       Strat subtire, economie de spatiu, eficienta maxima

Imagineaza-ti o nava de croaziera. Aici suprafata externa a navei trebuie izolata sigur, eficient si pe termen lung, chiar daca apa pe care navigheaza este dulce sau sarata. THERMO TOP® adera si protejeaza absolut toate materialele din care este confectionata o nava maritima sau fluviala. Acum, gandeste-te ce poate face pe orice tip de suprafata, indiferent de marime si de mediul in care se afla!

Alternanta cald-frig, umed-uscat, duce la formarea mucegaiului, care cauzeaza foarte multe boli si afectiuni, atat pentru oameni, cat si pentru cladiri in special. Solutia simpla si eficienta pentru eliminarea mucegaiului este vopseaua termoizolanta THERMO TOP®.

O alta caracteristica importanta este aceea ca poate avea orice culoare, pigmentul neafectand eficienta    produsului.

 

4. Ofera metalelor protectie anticoroziva puternica

Testele noastre de coroziune demonstreaza faptul ca invelisurile protejate cu vopseaua THERMO TOP®, rezista intr-adevar mediilor severe.

 

Ce reprezinta THERMO TOP®? Inseamna materialul viitorului astazi, care te ajuta sa-ti protejezi casa, investitia, automobilul, vaporul etc., sa scazi cheltuielile cu intretinerea si repararea infrastructurii si a echipamentelor si sa prelungesti semnificativ durata de functionare.

 

 

Despre EUROPLASTIC

Sub deviza Cine ne stie… castiga!”, EUROPLASTIC vine in intampinarea clientilor sai cu o gama larga de produse si servicii in domeniul constructiilor. Experienta indelungata si tehnologiile de ultima ora a condus la crearea de produse de top, la standarde internationale: produse termoizolante, hidroizolante, vopsele epoxidice, poliuretanice, pardoseli epoxidice, poliuretanice, vopsele lavabile, tencuieli decorative,  tencuieli pentru soclu, adezivi, betoane decorative si terase verzi.

Totodata, EUROPLASTIC dispune de laboratoare de cercetare si echipe profesioniste, cu o vasta experienta in domeniul hidro-termo-fonoizolatiilor cu spuma poliuretanica si poliuree EUROPOL® si in aplicarea pardoselilor epoxidice, poliuretanice si poliureice de ultima generatie.

Mai multe detalii puteti gasi pe europlastic.ro.