Home Articole MyWindows: Noua platformă de la ALUMIL
MyWindows: Noua platformă de la ALUMIL

MyWindows: Noua platformă de la ALUMIL

0

Cu MyWindows este mai simplu decat va imaginati!

Noua platforma MyWindows de la ALUMIL este instrumentul inovator care reuseste sa conecteze producatorii de tamplarie cu beneficiarii.

Cum functioneaza?

Completati in platforma MyWindows o cerere cu nevoile proiectului dumneavoastra, selectand numarul si tipul de sisteme, tipul de constructie (noua sau in renovare), tipul de geam (dublu sau triplu) si perioada de timp. De asemenea, aveti posibilitatea de a încarca fisiere utile (tablou de tamplarie, schite, planuri) si informatii suplimentare despre proiect. Ulterior, introduceti datele de contact si locatia proiectului. In baza adresei introduse, platforma va genera o lista de parteneri din apropiere. Daca doriti, puteti selecta 1, 2 sau nici un partener din lista.

Alegerea unor sisteme noi, atat pentru casa, cat si pentru proiectul dumneavoastra reprezinta o investitie semnificativa. De aceea, este foarte importanta implicarea unui consultant specializat, care poate evalua cerintele proiectului si va poate indruma in a face alegerea potrivita.

Reteaua extinsa de parteneri ALUMIL va sta la dispozitie. Completati simplu si rapid cei 3 pasi si trimiteti cererea dumneavoastra!

Click aici: Obțineți o cotație | Oferte tamplarie | ALUMIL MyWindows