Home Hot news Master Engineering, compania de consultanta tehnica si de solutii profesionale de pompare fluide, vine in intampinarea industriei agricole cu solutii tehnice si pompe pentru sisteme de irigatii
Master Engineering, compania de consultanta tehnica si de solutii profesionale de pompare fluide,  vine in intampinarea industriei agricole cu solutii tehnice si pompe pentru sisteme de irigatii

Master Engineering, compania de consultanta tehnica si de solutii profesionale de pompare fluide, vine in intampinarea industriei agricole cu solutii tehnice si pompe pentru sisteme de irigatii

0

In contextul climatic de astazi, cand prognozele si studiile specialistilor arata o accentuare a vremii secetoase  si a procesului de desertificare in urmatorii ani, Master Engineering vine in intampinarea nevoilor specialistilor din industria agricola cu solutii tehnice si un raport avantajos calitate- pret pentru pompe de apa, grupuri de pompare, submersibile sau de suprafata.

Grupul de pompe potrivite nevoilor tale

Sistemele de irigatii profesioniste devin o nevoie acuta si vitala pentru domeniul agricol. Potrivit datelor MADR, in perioada 2020-2022 suprafata irigabila din Romania va avea aproximativ 2,6 milioane de hectare.  Grupurile de pompare cu una sau mai multe electropompe, complet echipate si automatizate, sunt configurate de catre consultantii Master Engineering in functie de nevoile tale si  de diversele aplicatii la care sunt utilizate. Ele se aleg in functie de necesarul de debit, presiunea la punctul de evacuare, a frecarii sau de pierderile de presiune.

Exista cateva conceptii eronate, care se dovedesc in timp a fi dezavantajoase pentru client. Adeseori clientul se lasa sedus de pret  redus,  neglijand eficienta pompei si criteriile care stau la baza alegerii ei. Dar in timp se poate observa ca aspectele economice ale alimentarii cu apa nu sunt primul criteriu de alegere în comparatie cu importanta eficientelor pompei şi motorului. Pentru orice teren agricol mare, eficienta este un factor important atunci cand amintim de productivitate. Un grup de pompe pentru irigatii iti ofera o metoda sigura de reducere a riscurilor deoarece in perioadele de seceta, ele fac diferente intre calitate si randamentul culturilor.

Pompele de apa Mastering Engineering

Pompele submersibile Grundfos de la Master Engineering aduc avantajul de care ai nevoie, avand o fiabilitate ridicata si o durata de viata si de peste 20 de ani. Pompele de apa pot fi resursa ta in conditiile in care lipsesc fantanile proprii.

Master Engineering ofera pompe submersibile eficiente energetic de la 1 la 280 m3/h.  Rezistenta la coroziune este unul dintre beneficiile de care beneficiezi. In plus sunt rezistente la nisip, apa agresiva, sunt 100% din otel inoxidabil interior si exterior.

Pompe monobloc Grundfos, tip NB, NBG, NBE, NBGE , pompe centrifugale monobloc, sunt utilizate in aplicatii de ordin industrial si civil. Ele sunt folosite pentru irigatii, dar si la vehicularea de fluide diverse, ridicarea de presiune, pomparea de apa de incendiu.

Grupuri de pompare Grundfos , grupuri de pompare cu una sau mai multe electropompe, sunt complet echipate si automatizate si de asemenea sunt configurate la cerere in functie de diversele aplicatii la care sunt utilizate.

Pompe imersate cu motor uscat  sunt in general utilizate pentru ridicarea de volume mari de apa la inaltimi relativ mici, cu aplicabilitate tipica in irigatii, drenaje sau inundatii.

Pompe cu cuplaj intermediar Grundfos, tip NK, NKE sunt pompe centrifugale, cu cuplaj,  potrivite pentru aplicatii de ridicare presiune si alimentare cu apa. Ele necesita o alimentare fiabila si economica din punct de vedere al costului.

Pompe submersibile de put Grundfos sunt electropompe submersibile de put, potrivite pentru aplicatii de alimentare cu apa bruta, sisteme de irigatii, coborarea nivelului apei subterane, repompare, pentru fantani si marine.

Pompe verticale tip turbine  sunt pompe foarte eficiente, preponderent folosite in puturi si baze adanci pentru ridicarea de fluide si pomparea acestora la presiune medie si mare.

Pompe dublu flux Grundfos, tip HS  de pana la 2500 mch si 148 mCA, sunt pompe de eficienta mare, folosite atat in sisteme de irigatii, cat si de uz civil sau industrial.

Pompe axiale si semi-axiale sunt special concepute pentru o mare gama de aplicatii: irigatii, controlul inundatiilor sau transvazare de mari cantitati de fluid, la costuri foarte bune de exploatare.

Motopompe cu motor diesel sau electric, echipamentele pot fi folosite pentru irigatii, drenaje, zone inundate, interventii de incendiu sau pe santiere de constructii.

Pompe autoamorsante cu motor electric, marca SAER, de pana la 40 mch si 17,8 mCA, sunt pompe cu rotor deschis, ce pot vehicula fluide cu particule solide de pana la 8 mm, folosite atat pentru sisteme de irigatii, cat si pentru agricultura, drenaje.

Pompe autoamorsante, marca SAER, cu motor diesel sunt folosite pentru pompare de suprafata, irigatii, constructii, drenaje. Pompa atinge un debit maxim de 45 mch si o presiune maxima de 25 mCA, cu motoare de pana la 4,5 kW. Pompeaza fluide cu solide de dimensiune max. 8 mm.

Statie de hidrofor, marca SAER are o utilizare diversa in irigatii, civil, industrial. Sunt folosite pentru mentinerea presiunii constante intr-un sistema si sunt echipate cu vas de expansiune si cu automatixarea aferenta. Atinge un debit maxim de 4,8 mch si o presiune maxima de 40 mCA.

Pompele Master Engineering sunt recomandate pentru:

  • alimentare cu apa bruta
  • sisteme de irigatii in horticultura si agricultura
  • coborarea nivelului apei subterane
  • repompare
  • aplicatii pentru fantani
  • aplicatii pentru minerit
  • aplicatii marine

Solicita expertiza specialistilor Master Engineering pentru a configura cea mai buna solutie tehnica si implicit de pret. Prin intermediul companiei noastre ai acces la cele mai bune solutii de pompare apa. Te punem in contact cu solutii de top executate in Uniunea Europeana de catre furnizorii nostri, Grundfos, Wilo, Saer, Lowara si impreuna alegem solutia optima din punct de vedere calitate si pret.

Deasemenea, poti solicita, oricand si cu incredere, expertiza specialistilor Master Engineering in solutionarea diverselor aplicatii ce implica pompe si grupuri de pompare apa, prin email office@master-eng.ro, sau accesand situl nostru www.solutiipomparefluide.eu.