Home Articole Liceul Teoretic Elf ridica standardele unui campus scolar
Liceul Teoretic Elf ridica standardele unui campus scolar

Liceul Teoretic Elf ridica standardele unui campus scolar

0

Intelegand necesitatea ca intr-un oras precum Cluj-Napoca sa existe scoli private care sa poata pune la dispozitia elevilor si profesorilor un spatiu de invatare cu adevarat adecvat, s-au cautat oportunitati de dezvoltare a unui campus scolar.

De aceea, Liceul Teoretic Elf, unul dintre cele mai noi si moderne proiecte din Transilvania, este mai mult decat o cladire, este o poveste care uneste si inspira elevii. Acesta tinteste stabilirea standardelor in educatie, asigurand atingerea potentialului maxim al fiecarui elev, in perspectiva adaptarii cu succes la viitor.

Cladirea liceului dispune de 20 de sali de clasa, multiple laboratoare si ateliere, un cabinet psihologic, un cabinet medical, o biblioteca, o terasa situata la nivelul superior si o sala de mese la subsol. Performantele inalte necesare pentru acest proiect au facut ca sistemele Alumil sa reprezinte solutia potrivita pentru tamplaria intregului proiect.

Sistemul pentru usi de acces SMARTIA MD67 intregeste exteriorul cladirii, oferind un nivel inalt de siguranta si eficienta energetica ridicata iar sistemele batante SMARTIA M11000 si SMARTIA S67 ofera elevilor si profesorilor nivelul de confort ideal, avand un grad crescut de functionalitate si o atenuare fonica excelenta, pastrand totodata un nivelul termic optim.

Pentru a oferi un plus de lumina in interiorul cladirii si pentru a crea un spatiu placut in care mediul interior face trecerea catre mediul exterior, a fost folosit sistemul de pereti cortina SMARTIA M7.

Pentru mai multe surse de inspiratie, click aici.