Home Articole Inchiderea usoara & Unitatea liftanta: Doua noi inovatii de la ALUMIL care „iti ridica” greutatea de pe umeri!
Inchiderea usoara & Unitatea liftanta: Doua noi inovatii de la ALUMIL care „iti ridica” greutatea de pe umeri!

Inchiderea usoara & Unitatea liftanta: Doua noi inovatii de la ALUMIL care „iti ridica” greutatea de pe umeri!

0

Preocuparea ALUMIL pentru inovatie si construirea excelentei sunt binecunoscute. Departmentul de Cercetare & Dezvoltare al companiei a anuntat recent doua noi solutii inovative, care reitereaza functionalitatea a doua sisteme de top, transformand utilizarea lor intr-un proces extrem de usor.

 

 

Inovatia Nr. 1: Unitatea liftanta

Sistemele liftant glisante SMARTIA S560 si SUPREME S700 impresioneaza prin designul lor, care eficientizeaza iluminarea naturala, fiind, in acelasi timp, ideale pentru acoperirea spatiilor vaste. Asadar, in ceea ce priveste utilizarea zilnica, clientii manuiesc cateodata cercevele de dimensiuni mari care sunt de obicei mai grele decat alte solutii conventionale.

Pentru a facilita experienta utilizatorului, am dezvoltat accesoriul denumit “Unitate liftanta” pentru ambele serii. Datorita acestei solutii inovatoare, forta necesara pentru ridicarea sistemului de catre utilizator este cu 50% mai mica. Asadar, operatiunile zilnice ale acestor sisteme liftant-glisante de succes, devin mai usoare, nu obosesc utilizatorul. Nici persoanele in varsta nu vor avea dificultati in manevrarea acestor sisteme.

 

 

De asemenea, special pentru seria SUPREME S700 – Unitatea liftanta da posibilitatea construirii unor cladiri si mai mari, crescand capacitatea cercevelei de sustinere a greutatii de la 400 la 600 kg! O astfel de solutie paveaza drumul pentru mai multe constructii impresionante, care vor satisface si mai mult nevoia pentru iluminare naturala si design minimalist.

 

 

Inovatia Nr.2: Inchiderea usoara

In plus fata de unitatea liftanta, este disponibila inca o solutie ce poate usureaza utilizarea sistemului SUPREME S700. La ALUMIL, concentrandu-ne pe siguranta si usurinta utilizarii sistemelor, am dezvoltat tehnologia “Inchidere usoara”, care ajuta cerceveaua sistemului liftant glisant S700 sa se inchida fara efort, fara riscul unei trantiri accidentale, care ar putea afecta integritatea ramei sau a cercevelei. In plus, sistemul devine si mai sigur pentru cei care il folosesc zi de zi, totodata sporind sentimentul general de liniste al caminului dumneavoastra prin functionalitatea continua.

Prin aceste doua solutii, ALUMIL consolideaza ideea de companie care are grija de bunastarea oamenilor ce ne utilizeaza produsele, ei fiind prioritatea noastra principala. Noile mecanisme de “Unitate liftanta” si “Inchidere usoara” demonstreaza posibilitatea imbunatatirii unui sistem de calitate superioara, ducand rezultatul final spre desavarsire.

 

Despre ALUMIL

ALUMIL este una dintre cele mai avansate companii de producție și design a sistemelor arhitecturale de aluminiu la nivel global. Cu mai bine de 30 de ani de experiență în domeniu, Alumil are peste 2,200 de angajați și deține linii de producție de ultimă generație în cele 12 fabrici din Europa. Misiunea companiei este de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor prin dezvoltarea continuă a performanțelor clădirilor, utilizând produse de cea mai înaltă calitate.

In Romania, Alumil Rom Industry SA este cel mai mare procesator si distribuitor de profile din  aluminiu din tara. Compania detine o fabrica de vopsire in camp electrostatic la Filipestii de Padure, in judetul  Prahova, dispune de o suprafata totala de depozitare de 27.203 de metri patrati, din care 21.098 mp in proprietate si detine o  larga retea de distributie la nivel national cu 3 HUB-uri regionale la Cluj, Iasi si Slatina si 6  depozite in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Baia Mare, Pitesti si Galati.