Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat Hidroizolatiile cu poliuree EUROPOL®, tehnologie de ultima generatie in domeniul hidroizolatiilor
Hidroizolatiile cu poliuree EUROPOL®, tehnologie de ultima generatie in domeniul hidroizolatiilor

Hidroizolatiile cu poliuree EUROPOL®, tehnologie de ultima generatie in domeniul hidroizolatiilor

0

Europlastic este pionier in domeniul hidroizolatiilor, continuand de peste 20 de ani sa inoveze si sa dezvolte tehnologii de ultima generatie. Cu un randament de peste 1.000 m2 pe zi si cu avantaje de necontestat, poliureea EUROPOL® reprezinta viitorul hidroizolatiilor.

Aplicarea membranei Europol® se realizeaza la fata locului, intarindu-se in cateva momente si oferind astfel un randament de lucru extrem de mare.  Acest lucru a condus la realizarea hidroizolatiei pentru viaductul de cale ferata Aeroport “Henry Coanda” – Gara de Nord, unde tehnologia cu poliureea EUROPOL® a facut diferenta si a permis executia in timp record a proiectului.

 

Poliureea EUROPOL®, ideala pentru orice aplicare

Suprafetele tratate cu poliuree EUROPOL® sunt rezistente la diverse actiuni de la ploi acide sau grindina, la agresiunile pasarilor sau trafic intens, pana la lovituri mecanice si explozii. Domeniul de aplicabilitate cuprinde atat uzul casnic, cat si cel industrial. Eficienta acesteia este demonstrata de testele cu bombe militare anti-tanc, care au relevat reducerea deformarii blindajului acoperit, fara deteriorarea stratului de poliuree EUROPOL®.

Datorita proprietatilor sale excelente, care o fac rezistenta la oxidare si actiuni mecanice, performanta la temperaturi ridicate si la actiunea razelor UV, poliureea se aplica pe scara larga in industria auto si militara, in toate tipurile de constructii, indiferent de zona geografica si de dimenisiunile proiectului. Totodata este prietenoasa cu mediul, fiind un produs ecologic.

 

Ce ar trebui sa stii despre Poliureea EUROPOL®

 • Este foarte durabila si accesibila. Poliureea este o membrană care oferă protectie si rezistenta in timp.
 • Poliureea poate dura de la cinci pana la zece ani. Respectand tehnologia de aplicare si uscare, poliureea EUROPOL® este usor si ieftin de intretinut.
 • Poate acoperi orice forma geométrica. Poliureea poate fi folosita atat in interior, cat si la exterior, deoarece este rezistenta la razele UV si poate fi usor de personalizat in functie de necesitatile tehnologice si estetice.
 • Datorita amestecului de rasini si izocianat, poliureea EUROPOL®este o substanta impermeabila, care are proprietati antibacteriene, formeaza o punte termica si imbunatateste izolarea fonica.
 • Hidroizolatia cu poliureeaEUROPOL® previne formarea condensului si nu permite absorbtia umezelii.
 • Protejeaza cladirile in caz de cutremur, chiar si la explozii, fiind o solutie deja adoptata in domeniul militar.

 

Care sunt domeniile de utilizare?

 • Acoperisuri– este o excelenta protectie hidroizolanta, mai ales pentru izolatiile cu spuma poliuretanica.
 • Acoperirea rezervoarelor– protejeaza rezervoa­rele din otel de coroziunea substantelor chimice.
 • Acoperirea tevilor, conductelor si garniturilorpoliureea EUROPOL® s-a dovedit mult mai rezistenta decat alte solutii, cum ar fi vopseaua. Cheltuielile de intretinere devin mai mici.
 • Acoperirea podurilorpoliureea EUROPOL® este mult mai rezistenta in timp decat vopseaua, fiind cea mai buna solutie pentru acoperirea podurilor, mai ales a celor din metal si beton.
 • Parcuri tematice – in parcurile tematice se foloseste in mod frecvent poliureea ca acoperire de protectie, la crearea constructiilor ornamentale, figurinelor, pietrelor artificiale, piscinelor, lacurilor etc.
 • Design decorativ– in industria cinematografica si in teatru, la crearea decorurilor.

 

Despre EUROPLASTIC

Sub deviza Cine ne stie… castiga!”, EUROPLASTIC vine in intampinarea clientilor sai cu o gama larga de produse si servicii in domeniul constructiilor. Experienta indelungata si tehnologiile de ultima ora a condus la crearea de produse de top, la standarde internationale: produse termoizolante, hidroizolante, vopsele epoxidice, poliuretanice, pardoseli epoxidice, poliuretanice, vopsele lavabile, tencuieli decorative,  tencuieli pentru soclu, adezivi, betoane decorative si terase verzi.

Totodata, EUROPLASTIC dispune de laboratoare de cercetare si echipe profesioniste, cu o vasta experienta in domeniul hidro-termo-fonoizolatiilor cu spuma poliuretanica si poliuree EUROPOL® si in aplicarea pardoselilor epoxidice, poliuretanice si poliureice de ultima generatie.

Mai multe detalii puteti gasi pe europlastic.ro.