Home Topics Comunicate de presa Gala Studentilor Romani din Strainatate, editia a unsprezecea
Gala Studentilor Romani din Strainatate, editia a unsprezecea

Gala Studentilor Romani din Strainatate, editia a unsprezecea

0

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) anunta evenimentul aniversar al Galei Studentilor Romani din Strainatate, editia a unsprezecea, ce va avea loc marti, 7 ianuarie 2020, incepand cu ora 18.00, in sala C. A. Rosetti, din incinta Palatului Parlamentului.

Gala LSRS este evenimentul dedicat studentilor romani de pretutindeni, care prin pasiunea si dedicarea lor obtin rezultate academice excelente, reunind studentii si absolventii romani din intreaga lume si avand scopul de a celebra si incuraja rezultatele academice exceptionale ale acestora. De unsprezece ani, prin evenimentul dedicat recunoasterii si premierii excelentei academice a tinerilor romani de peste granite, Liga reuseste sa ofere un spatiu in care ideile si reusitele studentilor si absolventilor romani din strainatate sa fie remarcate si recunoscute la nivel national si nu numai. Mai mult, Gala LSRS poate constitui o punte de legatura intre persoanele interesate de studiile universitare si postuniversitare in strainatate sau intre angajatorii din Romania si studentii si absolventii romani din strainatate.

Aceasta editie a galei marcheaza incheierea unui deceniu, aducand in prim-plan o noua viziune si, totodata, aniversarea a unsprezece ani de activitate a Ligii Studentilor Romani din Strainatate (LSRS). Momentul principal al evenimentului este reprezentat de decernarea Premiilor pentru Excelenta Academica in Strainatate 2020.

Evenimentul este deschis publicului, iar accesul se realizeaza pe baza biletelor primite in format electronic la momentul confirmarii rezervarii online, gratuite, la: http://bit.ly/VINlagalaLSRS2020. Dupa eveniment, toti cei prezenti sunt invitati la receptia organizata in holul salii C. A. Rosetti.

Cod vestimentar: Black tie

Anul acesta ne bucuram sa ii avem alaturi de noi pe: Primaria Sectorului 5 Bucuresti, L’Oreal, Kaufland, ANPCDEFP, EximBank, Radio Star, Romanian Business Leaders si BRD.

Toti cei interesati pot afla toate noutatile urmarindu-ne pe Facebook la: @lsrs.romania sau folosind #GalaLSRS2020. Alte informatii pot fi gasite si pe:  https://lsrs.ro/gala-lsrs-2020/.

 

CONTACTE IMEDIATE

Alexandra ANTOFI
Project Manager Gala LSRS 2020
alexandra.antofi@comunicare.lsrs.ro
+40 725 736 000

Andrada IONESCU
Vicepresedinte LSRS – Comunicare
andrada.ionescu@lsrs.ro
+40 747 494 095

 

DESPRE LSRS

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este o organizatie neguvernamentala, apolitica si echidistanta, a carei activitate este sustinuta de implicarea si devotamentul a peste 300 de voluntari, studenti si absolventi romani din intreaga lume. Cu ajutorul lor, LSRS reuseste sa organizeze anual activitati si evenimente dedicate celor peste 13.000 de membrii ai Ligii din peste 50 de tari, dar si comunitatilor de romani de peste hotare. Obiectivul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale, civice si culturale ale membrilor sai, precum si de a sprijini contributia lor la dezvoltarea Romaniei.