Home Topics Companii Echipa Saint-Gobain Romania construieste un viitor sanatos si doneaza 3306 de echipamente de protectie prin intermediul Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania
Echipa Saint-Gobain Romania construieste un viitor sanatos si doneaza 3306 de echipamente de protectie prin intermediul Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania

Echipa Saint-Gobain Romania construieste un viitor sanatos si doneaza 3306 de echipamente de protectie prin intermediul Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania

0

Sub conceptul Saint-Gobain construieste un viitor sanatos, in aceste momente grele, gandurile si actiunile noastre se indreapta catre cadrele medicale care depun eforturi uriase in lupta impotriva pandemiei de COVID-19.

Astfel,  3306 de echipamente de protectie formate din combinezoane pentru echipele medicale din linia intai au fost achizitionate in urma unei donatii realizate de catre companie si angajatii sai prin intermediul Crucii Rosii Romane. Aceste echipamente extrem de necesare vor fi distribuite in mod egal catre Spitalul Judetean Calarasi, Spitalul Municipal Turda, Spitalul de Boli Infectioase Ploiesti, Spitalul Orasenesc Valenii de Munte, Spitalul Judetean din Suceava si Spitalul Orasenesc din Branesti.

In acest context fara precedent, ne dorim sa fim alaturi de toti cei care lupta impotriva raspandirii Coronavirusului. Astfel, demersul nostru de a contribui alaturi de Crucea Rosie si de a dona pentru aceasta cauza este un raspuns firesc la o nevoie strigenta a societatii. Ne bucuram ca ne putem implica si contribui la conturarea unei lumi post-pandemie mai responsabile si mai sanatoase. In plus, as vrea sa subliniez importanta participarii unui numar atat de ridicat de colegi la strangerea de fonduri. Acest lucru demonstreaza inca o data faptul ca membrii echipei noastre cred in valorile fundamentale ale Grupului Saint-Gobain: solidaritatea cu cei in nevoie si grija fata de sanatatea oamenilor din comunitatile din care fac parte. Le multumesc tuturor colegilor care au donat si ii felicit pentru solidaritatea, implicarea si responsabilitatea de care dau dovada”, declara Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania.

In perioada 9 -16 aprilie 2020, angajatii Saint-Gobain din Romania s-au implicat activ in campania de strangere de fonduri, contribuind astfel la eforturile comune de a veni in intampinarea necesitatilor unitatilor medicale. Donatiile angajatilor au fost dublate de contributia financiara din partea  companiei, care a transferat intreaga suma in contul organizatiei Crucea Rosie, pentru a contribui impreuna la protejarea sanatatii oamenilor din comunitatile in care activeaza Grupul Saint-Gobain in Romania.

 

Despre Saint-Gobain

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi.  Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice. Cu vânzări de 42,6 miliarde de euro în 2019, Saint-Gobain operează în 68 de ţări şi are peste 170.000 de angajaţi. În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips şi Weber, cu aproximativ 1800 de angajaţi și operează 22 de linii de producţie în 13 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava şi Vălenii de Munte.

 

Contact media:

Irina Di Conza
E-mail: Irina.DiConza@saint-gobain.com;
Tel 0751 123 322