Home Topics Evenimente Cum arata viitorul energetic al Romaniei? Inscrie-te la Energy R/Evolution 2024 si afla de la specialistii prezenti
Cum arata viitorul energetic al Romaniei? Inscrie-te la Energy R/Evolution 2024 si afla de la specialistii prezenti

Cum arata viitorul energetic al Romaniei? Inscrie-te la Energy R/Evolution 2024 si afla de la specialistii prezenti

0

Sectorul energetic este unul prioritar pentru dezvoltarea Romaniei, mai ales in contextul climatic si geopolitc prin care trece tara noastra. In cadrul evenimentului Energy R/Evolution 2024, organizat de wall-street.ro pe 14 mai la Hotelul Sheraton din Bucuresti, dezbatem alaturi de specialistii din industrie, atat din mediul privat, cat si din cel public, viitorul acestui sector si unde ne situam in drumul spre independenta energetica.

In cadrul evenimentului Energy R/Evolution 2024 abordam cele mai importante teme din industrie, alaturi de reprezentanti ai Ministerului Energiei, membrii ai Parlamentului si actori importanti din zona privata. Vorbim despre strategia prin care tara noastra isi propune sa iasa din plafonarea facturilor la energie si gaze, confruntam visul independentei energetice cu realitate, dar si rolul in crestere al consumatorilor si nevoia de responsabilizare.

Inscrie-te gratuit aici si vino alaturi de noi.

Regenerabile ocupa un loc important pe agenda evenimentul Energy R/Evolution, fiind dezbatute teme precum modul in care aceste sunt integrate in retea, modul in care poate fi finantata intarirea retelei dar si modul in care industria se raporteaza la prosumatori.

Nu in ultimul rand, tranzitia la „mobilitatea verde” ocupa un loc special in agenda din acest an a evenimentului, urmand a dezbate provocarile pe care le intampina acest proces, integrarea statiilor de incarcare in retelele electrice, dar si cum arata combustibilul viitorului.

Specialistii confirmati pana in acest moment sunt:

  • Mihai Versescu, Secretar General, Organizatia Patronala a Producatorilor de Energie din Surse Regenerabile din Romania (PATRES)
  • Cristina Paun, Director Adjunct, Federatia Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie (ACUE)
  • Dan Dragan, Secretar de Stat, Ministerul Energiei
  • Laurentiu Urluescu, Presedinte, Asociatia Furnizorilor de Energie Electrica din Romania (AFEER)
  • Virgil Popescu, Presedintele Comisiei pentru Mediu si Echilibru Ecologic, Camera Deputatilor
  • Vlad Stoicescu, Presedinte, Asociatia pentru Combustibili Sustenabili
  • Istvan-Lorant Antal, Presedinte, Comisia pentru energie, infrastructura energetica si resurse minerale – Senatul Romaniei
  • Cristina Pruna, Vicepresedinte, Comisia pentru industrii si servicii – Camera Deputatilor
  • Patricia Coconea, Director Comercial, DHL Express
  • Dan Rusu, Manager de Proiecte, Serviciul Fonduri Europene si Management de Proiecte, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti-Ilfov

Acest eveniment este realizat de Wall-Street.ro si IC Events,  cu sustinerea ACUE, Exim Banca Romaneasca si LONGI.