Home Articole Ce cauta MB CRUSHER pe o Insula?
Ce cauta MB CRUSHER pe o Insula?

Ce cauta MB CRUSHER pe o Insula?

0

O modalitate practica de a rezolva problema achizitiilor de materiale cu utilajul dumneavoastra

Cu siguranta, toata lumea a tastat „insula” in orice motor de cautare. Ceea ce apare este o imagine uluitoare a unei mici bucati de pamant inconjurate de apa cristalina.

O adevarata viziune care, pe de o parte, te face sa fii putin invidios, dar pe de alta parte te face sa te gandesti ca poate este timpul sa iti planifici urmatoarea vacanta.

Pe de alta parte, cuvantul „insula” da, de asemenea, ideea de ceva indepartat, separat. Izolat, de fapt.

Bineinteles ca este placut sa traiesti pe o insula, dar pentru companiile implicate in construirea si dezvoltarea infrastructurii lucrurile nu sunt intotdeauna usoare, mai ales acum, cand se confrunta cu problema lipsei si a costurilor ridicate ale materialelor, care se constata peste tot.

De la cea mai mare insula din lume, Groenlanda, pana la cea mai mica insula locuita din Golful Alexandra din statul New York – Just Room Enough Island – planificarea santierelor de constructie poate fi stresanta: transportul materialelor de pe continent pe insula este costisitor si necesita mult timp, de multe ori si practibilitatea strazilor interne ale insulei complica lucrurile. S-ar putea sa nu existe strazi si, daca exista, s-ar putea sa nu fie usoare de parcurs.

Prin urmare, construirea de drumuri devine esentiala pentru ca o zona sa prospere, oriunde in lume. Iar pentru a le construi aveti nevoie de materiale, care in acest moment sunt greu de gasit.

Tocmai in aceste situatii dificile, echipamentele MB Crusher pot fi de mare ajutor.

Ganditi-va ca excavatoarele sunt principalele utilaje utilizate pentru construirea de drumuri. Ele sunt singurele care pot calatori acolo unde nu exista drumuri. Astfel, daca instalati un accesoriu MB Crusher pe excavatorul dvs., il puteti transforma intr-un adevarat concasor mobil cu falci.

Cupa de concasor MB Crusher reduce dimensiunea materialului excavat sau demolat, care poate fi apoi utilizat ca substrat pentru drumuri sau ca umplutura. Astfel, noile drumuri faciliteaza legaturile intre zonele indepartate si cele locuite, iar ceea ce parea o lucrare dificila devine simpla si nu necesita achizitionarea de materiale din exterior.

 

Insula pitoreasca Meganissi, Grecia

Daca o construiesti, el se va intoarce„: acest citat din filmul „Field of Dreams” este o adevarata mantra pentru destinatii turistice precum insulele grecesti, unde exista o cerere constanta de case pentru turisti. In Meganissi, o insula mica cu o populatie de aproximativ 1.000 de persoane, o unitate MB Crusher BF90.3 a fost folosita pentru a construi vile. Montat pe un Caterpillar 329E, concasorul MB Crusher a concasat rocile marine pentru a crea agregatul necesar pentru constructia de locuinte. Acest lucru a insemnat ca nu a fost nevoie sa se aduca utilaje sau materiale suplimentare pe mare de pe insula mai mare Lefkada. Utilizarea concasorului cu cupa MB Crusher a insemnat independenta si depasirea problemei lipsei de materiale prin transformarea materiei prime locale intr-un produs reutilizabil.

 

Arhipelagul Stockholm, Suedia

In lume exista aproximativ 670.000 de insule. Unele apartin Antarcticii, iar altele sunt teritorii nerevendicate: numai Suedia are 221.800. Desi majoritatea sunt nelocuite si greu de conectat la continent, capitala Stockholm este construita pe un arhipelag de 14 insule. Pe una dintre aceste insule, un incarcator compact Case TR340 a devenit un concasor mobil cu falci dupa ce a fost instalata o cupa de concasar MB-L140: deci, materialul este produs direct la fata locului, fara timp de nefunctionare sau costuri de achizitie ridicate.

 

O demolare in Puerto Rico, Caraibe

Versatilitatea este un alt motiv pentru care echipamentele de concasare MB sunt utilizate pe atat de multe santiere de constructii, deoarece acestea nu proceseaza doar materiale naturale, ci si resturi de demolare.

La fel ca in Puerto Rico, in Caraibe, unde vechiul spital Costa Salud Aguada a fost dezmembrat, iar betonul concasat va fi reutilizat ca fundatie pentru noua cladire a Centrului de Prevenire a Sanatatii.

Deci, ce ne invata aceste povesti? Ca totul se poate face si ca se poate face mai usor.  Dezvoltarea necesita intotdeauna o strategie buna… si un concasor MB instalat la masina de operare.

 

Video

https://vimeo.com/690927625

https://vimeo.com/690927449