Home Topics Arhitecti Arhitectura si designul peisajului urban – o noua intalnire a comunitatii profesionale EuroUrbanism
Arhitectura si designul peisajului urban – o noua intalnire a comunitatii profesionale EuroUrbanism

Arhitectura si designul peisajului urban – o noua intalnire a comunitatii profesionale EuroUrbanism

0

Comunitatea OSC – EuroUrbanism se intalneste in luna august, la o noua dezbatere profesionala despre arhitectura si designul peisajului urban.

Miercuri, 4 august, orele 17.00 – 18.00, pe platforma ZOOM, moderatorul intalnirii, Arh. Serban Tiganas, Presedinte – Dico si Tiganas birou de proiectare, Secretar General – Union Internationale des Architects (UIA), Decan – Facultatea de Arhitectura si Urbanism Cluj-Napoca, ii are ca invitati speciali pe:

Dr. Arh. Habil. Urb. Cerasella Craciun – Profesor Universitar, Habilitat indrumare Doctorat, Departament „Proiectare Urbana si Peisagistica”, Coordonator Master „Peisaj si Teritoriu”, Facultatea de Urbanism, Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti;

Conf. Dr. Arh. Ioana Tudora – Conferentiar la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, Departamentul „Peisagistica, Biodiversitate si Horticultura ornamentala”;

Arh. Irina Ivan-Turean – Technical Consultant – Wienerberger Romania.

 

Participarea este GRATUITA pentru specialistii in arhitectura, urbanism si domenii conexe, cu conditia pre-inregistrarii prin completarea formularul de inregistrare.

Mai multe detalii despre eveniment regasiti in invitatia disponibila AICI.

——————————————————————-

Dezbaterea video „Arhitectura si designul peisajului urban” este un eveniment de comunicare profesionala si informare al Platformei EuroUrbanism.ro, organizat de Oameni si Companii, cu sprijinul Wienerberger si Velux, in calitate de Parteneri.

Oameni si Companii – OSC este un ecosistem avansat de marketing care integreaza peste 100 comunitati business si profesionale si 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunitati. Toate comunitatile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.