Home Articole Acoperisuri, Mansarde, Terase, Hale ALMAHER Pergola | Pergole retractabile si terase amenajate pentru orice anotimp
ALMAHER Pergola | Pergole retractabile si terase amenajate pentru orice anotimp

ALMAHER Pergola | Pergole retractabile si terase amenajate pentru orice anotimp

0

Personalizeaza-ti terasa cu Al Maher Pergola!

Tipuri de Pergola:

 

Pergola Spline

Este realizata din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. Elementele de imbinare si prindere sunt din otel inoxidabil, astfel incat toata constructia este ferita de rugina si deteriorarea vopselei. Sistemul de scurgere a apei integrat in stalpii de sustinere este de mare ajutor, deoarece toata apa preluata de pe pergola se scurge prin stalpi spre sol.

 

Pergola Flat

Proiectarea sistemului, constructia din aluminiu si toate accesoriile metalice. Membrana de oprire pe baza de PVC este marca germana Mehler. Piesele pentru motor si automatizare care ruleaza sistemul sunt de la marca italiana Cherubini. Sistemul Almaher este un sistem de acoperis pliabil (acoperis in miscare) care se deplaseaza pe sine verticale, toate din aluminiu si consta din axe orizontale. Sistemele Almaher (confort 4-sezon) sunt proiectate si fabricate pentru toate conditiile meteorologice si sunt utilizate in intreaga lume. Acestea au o utilizare pe scara larga ca gradina de iarna cu geam pliant, tamplarie glisanta sau tamplarie din aluminiu si acoperis pliabil. Sistemele Almaher pot fi realizate din vopsea electrostatica cu pulbere cu piese metalice din aluminiu.

 

Pergola Bioclimatica

Este o pergola minimalista si moderna, datorita formei de acoperis drept paralel cu solul. Realizata integral din aluminiu, are cea mai mare rezistenta la zapada dintre toate variantele de pergole.

 

Pergola Vault

Pergola vault este un sistem de copertina rabatabila si este conceputa pentru a fi protejata de toate conditiile meteorologice. Versiunile curbate garanteaza rezistenta la vanturi de 8 grade pe scara Beaufort, in timp ce versiunile drepte au durabilitate de 6 grade. Acest design, care are linii dinamice si estetice in aparenta, este o atingere de calitate si un plus armonios pentru orice spatiu. Sistemele Almaher sunt fabricate dintr-o tesatura speciala Dickson Blackout. Sistemul oval de pergola este activat de un raport motor-motor si poate fi controlat de la distanta.

La cerere, controlul se poate face manual, numai in versiuni:

  • cu 2 sine plate
  • cu sine inclinabile cu proiectie de pana la 350 cm

Sistemele noastre sunt proiectate luand in considerare toate preocuparile arhitecturale ale clientilor nostri. Acesta este modelul nostru de pergola ovala, care poate avea o deschidere de pana la 11 m. Sistemul are o panta medie de 15%.

Caracteristici Pergola Vault

Culori de constructie (vopsea texturata):

  • alb
  • maro
  • gri antracit
  • crem
  • negru

Culori de stofa:

  • gri
  • alb
  • crem

Sistemul nostru este fabricat din aliaj de aluminiu de inalta rezistenta, cu vopsea electrostatica sub forma de pulbere.
Tesatura utilizata are o garantie de 5 ani, fiind rezistenta la flacara, la caldura si la lumina.
Accesoriile sistemului sunt realizate din materiale care nu vor rugini.
Rezistenta la vantul care sufla cu 90 km pe ora si zapada de 30 cm grosime.
Sistemele noastre sunt sub garantie timp de 5 ani.

Pentru mai multe detalii sau pentru o oferta personalizata suna la Tel 0769 526 554 d-l Mahmut Cicek.

Facebook Almaher Pergola