Home Articole SPATIU COMERCIAL DEOSEBIT PENTRU RESTAURANT CU TERASA BD. UNIRII
SPATIU COMERCIAL DEOSEBIT PENTRU RESTAURANT CU TERASA BD. UNIRII

SPATIU COMERCIAL DEOSEBIT PENTRU RESTAURANT CU TERASA BD. UNIRII

0

Rouman Estate va ofera spre inchiriere un spatiu comercial stradal deosebit cu o suprafata totala de 337 mp (incluzand terasa de 77 mp) amplasat pe Bd. Unirii, in imediata apropiere a Pietei Alba Iulia, zona extrem de atractiva pentru un restaurant/cafenea.

Factorul cheie in alegerea unei proprietati este in primul rand locatia. O locatie buna poate oferi oricarei afaceri un nou implus spre succes.

Spatiul comercial este situat la parterul si subsolul unui imobil amplasat intr-o zona moderna a orasului.

Imobilul a fost complet renovat atat la interior cat si la exterior cu finisaje de calitate, cladirea urmand sa functioneze eficient ca aparthotel.

Spatiul este usor transformabil la interior astfel incat sa puteti oferi tot confortul necesar vietii omului modern, lasand libertatea in ceea ce priveste amenajarea. Spatiul dispune de toate utilitatile (apa rece si calda, agent termic, gaze si curent electric). Tubulatura de evacuare a curentilor de evacuare din zona de preparare alimente este realizata.

Terasa exterioara ofera solutii tehnice de inalta calitate contribuind la personalitatea acestui spatiu si printr-o pergola bioclimatica cu lamele termoizolate retractabile cu lamele orientabile. Inchiderea fatadelor este realizata cu geamuri termopan tip ghilotina.

Pret inchiriere: 7,900 EUR+TVA

Oferta publicata de Compania Imobiliara Rouman Estate

Comision: 50% din valoarea unei chirii lunare

Mai multe informatii gasesti aici  https://www.rouman.estate/spatiu-comercial-de-inchiriat-unirii-bucuresti-661.html

 

 

Despre ROUMAN ESTATE SRL

ROUMAN ESTATE a fost fondata de catre JOE ROUMAN
Cu o experienta de peste 12 ani in Management si Investitii Imobiliare din Bucuresti – Romania, Capitale Europene, Cairo – Egipt si Dubai – U.A.E.
ROUMAN ESTATE ofera servicii complete si de calitate clientilor (Proprietari, Investitori, si Chiriasi), alaturi de cei mai buni profesionisti.

Pentru mai multe informatii click aici   http://www.rouman.estate/
Mobile: +40727899929

Succesul inseamna professionalism