Home Articole Spatiu Birouri Herastrau, De Inchiriat!
Spatiu Birouri Herastrau, De Inchiriat!

Spatiu Birouri Herastrau, De Inchiriat!

0

Rouman Estate va ofera spre inchiriere un spatiu de birouri premium complet mobilat, avand suprafata utila de 209 mp, situat la etajul 5 intr-o cladire moderna de birouri situata in zona de nord a capitalei, in apropiere de Ambasada Chinei si a Parcului Herastrau

Prezentare:

Pe langa birourile premium puse la dispozitie, complet mobilate, mediul performant de afaceri este sustinut si de pozitionarea cladirii care ofera o superba vedere panoramica spre parcurile si lacurile din zona si va permite sa va bucurati de o atmosfera linistita, aparte.
Tiparele a ceea ce inseamna lux si rafinament au fost redefinite odata cu amenajarea acestei suprafete.
Pe langa multitudinea dotarilor de top, dispune de o fatada principala realizata din perete cortina tip Schuco, oferind astfel calitate si estetica inalta. Fatada secundara este realizata din caramida eficienta cu goluri tip Porotherm si tamplarie de aluminiu tip Schuco. Atat tamplaria cat si peretele cortina au cel mai bun coeficient de transfer termic intalnit la momentul actual, amanunt ce are o deosebita importanta in economia generala a costurilor de intretinere ale cladirii.

Eficienta energetica a spatiului este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 130,15 indicele de emisii echivalent CO_2 este de 45,13.

Facilitati:

– Receptie la parterul cladirii;
– Ascensor Otis ultraperformant, cu capacitate de maxim 12 persoane, prevazut cu sistem de miscare rapida – 1.5 m/sec.;
– Pardoseala suprainaltata, granit, mocheta de cea mai buna calitate;
– Corpuri de iluminat in plafonul casetat care asigura numarul de luxi necesar in cladirile de birouri de clasa superioara;
– Climatizarea, rece si cald, realizata cu ventiloconvectoare prin grile de refulare si anemostate incastrate in tavanul casetat;
– Centrala de tratare a aerului, de ultima generatie, care asigura necesarul de aer proaspat pe toata perioada timpului de lucru;
– Paza permanenta, sisteme complexe de securitate;
– Sistem “building management system”, ce are misiunea de monitorizare centralizata a cladirii, care duce la optimizarea costurilor de consum si de intretinere.

Suprafata utila: 209 mp

Pret inchiriere: 20 euro/mp + TVA
Service charge: 5 euro/mp + TVA

Pret total inchiriere: 5,225 EUR + TVA

Oferta publicata de Compania Imobiliara Rouman Estate

Citeste mai mult: https://www.rouman.estate/spatiu-de-birou-de-inchiriat-herastrau-bucuresti-636.html 

 

 

Despre ROUMAN ESTATE SRL

ROUMAN ESTATE a fost fondata de catre JOE ROUMAN
Cu o experienta de peste 12 ani in Management si Investitii Imobiliare din Bucuresti – Romania, Capitale Europene, Cairo – Egipt si Dubai – U.A.E.
ROUMAN ESTATE ofera servicii complete si de calitate clientilor (Proprietari, Investitori, si Chiriasi), alaturi de cei mai buni profesionisti.

Pentru mai multe informatii click aici   http://www.rouman.estate/
Mobile: +40727899929

Succesul inseamna professionalism