Home Topics Comunicate de presa Proiectul Marmura Residence a obtinut autorizatia de construire
Proiectul Marmura Residence a obtinut autorizatia de construire

Proiectul Marmura Residence a obtinut autorizatia de construire

0

Lucrarile vor incepe in perioada imediat urmatoare, iar proprietarii se vor putea muta in anul 2021

Investitorul si dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital anunta obtinerea autorizatiei de construire pentru proiectul Marmura Residence din cartierul Bucurestii Noi. Lucrarile vor incepe in perioada imediat urmatoare, iar proprietarii se vor putea muta in anul 2021, asa cum a fost anuntat initial.

Marmura Residence este situat la o distanta de 100 de metri de statia de metrou Jiului, in apropierea noului pol de birouri de pe Bulevardul Expozitiei si de zona Pipera.

Proiectul include 464 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere si duplex-uri, proiectate si construite in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Mai mult de 80% din totalul apartamentelor oferite spre vanzare pana in prezent au fost contractate.

Dezvoltat in jurul conceptului de comunitate integrata, proiectul se intinde pe o suprafata de 1,5 hectare si cuprinde 5.000 mp de spatii verzi si terase generoase, 1.700 de mp de spatii de retail, servicii si o zona exclusiva de recreere pentru rezidenti.

„Suntem bucurosi ca ne putem onora angajamentul luat fata de locuitorii din Bucurestii Noi, de a reintegra in circuitul urban o zona industriala abandonata. Marmura Residence va crea o comunitate vibranta in cadrul unui proiect modern, cu standarde inalte de arhitectura si confort. Proiectul va contribui semnificativ la imbunatatirea calitatii vietii locuitorilor din zona si a peisajului urban, asigurand sustenabilitatea si longevitatea cartierului”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Prime Kapital a lansat in 2018 FlexAssist, un program unic si personalizat care ofera posibilitatea de a achizitiona o locuinta, prin mai multe optiuni flexibile.

„Cumparatorii nostri au acum optiunea suplimentara FlexAssist, un produs atragator pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta, dar nu pot plati sumele mari de avans cerute in cazul unui credit ipotecar, nu obtin venituri din contractele de munca traditionale sau sunt la inceputul unei cariere cu perspective bune de crestere a veniturilor. FlexAssist este un produs exclusiv Prime Kapital care confirma angajamentul nostru de a fi cel mai important dezvoltator de proiecte rezidentiale din Romania, pe termen lung”, a adaugat Maggie Kitshoff.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor si operator imobiliar important, activ in Europa Centrala si de Est. Fondatorii afacerii activeaza pe piata imobiliara din Romania si din regiune de mai bine de un deceniu si au o reputatie excelenta cu privire la calitatea si sustenabilitatea pe termen lung a dezvoltarilor realizate. Prime Kapital are o prezenta ampla pe piata din Romania si este integrat pe verticala, avand o echipa de peste 200 de specialisti in domeniul imobiliar, ce imbina competente multi-disciplinare si acopera intregul lant valoric, specific dezvoltarilor imobiliare, de la achizitia, designul si constructia proiectelor, la inchirierea, vanzarea si administrarea proprietatilor.

Pentru mai multe detalii, accesati: www.marmuraresidence.ro si www.primekapital.com

Press Contact:
Sorin Barariu, Account Manager, Oxygen PR
sorin.barariu@oxygenpr.ro, 0723 219 271