Home Stiri Amenajari, Finisaje, Iluminat George Moldoveanu, Directorul Comercial Thermomax: “Ne-am atins scopul de a deveni cunoscuti ca producatorii unui material termoizolant superior tuturor materialelor de pe piata din Romania si din strainatate”
George Moldoveanu, Directorul Comercial Thermomax: “Ne-am atins scopul de a deveni cunoscuti ca producatorii unui material termoizolant superior tuturor materialelor de pe piata din Romania si din strainatate”

George Moldoveanu, Directorul Comercial Thermomax: “Ne-am atins scopul de a deveni cunoscuti ca producatorii unui material termoizolant superior tuturor materialelor de pe piata din Romania si din strainatate”

0

Niciun lucru mare nu se intampla dintr-o data.” — Epictet

 

De ce exista Thermomax? Pentru ca siguranta si sanatatea celor dragi este prioritara intotdeauna. Thermomax se poate mandri cu clienti fericiti in cei 9 ani de activitate. Portofoliul variat ii recomanda deoarece demonstreaza ca sistemul Thermomax de anvelopare cladiri functioneaza de fiecare data de la cladiri rezidentiale, comerciale si de birouri pana la hoteluri si supermarketuri.

Thermomax este o companie creata de o echipa tanara, care impartaseste aceleasi valori: oamenii sunt cei mai importanti, timpul atesta  solutiile cele mai bune, iar succesul se construieste continuu. Descopera o poveste despre pasiune, inovare, incredere in misiunea proprie, coroborata cu grija pentru oameni si mediul in care traiesc si muncesc.

 

Ideea

Totul a inceput in anul 2011, cand 3 prieteni, specialisti in anvelopari de cladiri si eficienta energetica, au pus bazele unei fabrici de pereti sandwich in Romania. Dorinta de a locui si munci in cladiri pasive a dus la un brainstorming creativ J si la infiintarea Thermomax. George Moldoveanu: “Thermomax este rezultatul muncii unei echipe tinere de oameni inimosi, dornici sa promoveze pe piata din Romania un nou sistem de termoizolat cladirile, prietenos cu mediul inconjurator.”

Prin ce se remarca sistemul Thermomax si viziunea companiei?

 

Thermomax inseamna solutii pentru secolul XXI

Sistemul actual de anvelopare al cladirilor cere solutii pentru secolul XXI. Cu grija pentru mediu, inovatie continua, consultarea clientului si gandirea unor solutii inainte ca piata sa isi dea seama ca are nevoie de ele, Thermomax asigura cele mai performante sisteme de anvelopare a cladirilor la nivel international.

George Moldoveanu, Director Comercial Thermomax: “De-a lungul timpului, in urma evenimentelor nedorite cum ar fi incendiile, sistemul clasic a reactionat negativ de fiecare data, amplificand puterea focului pe fatada blocurilor. Astfel, beneficiarii au ajuns la concluzia necesitatii inlocuirii sistemului clasic cu alte sisteme termoizolante care sa nu mai amplifice puterea focului. Si aici regasim vata bazaltica si sistemul Thermomax, sistem ce nu intretine arderea.”

Sistemul Thermomax este unul uscat, alcatuit din material termoizolant, structura metalica de prindere, strat de aer slab ventilat intre fatada cladirilor si panourile termoizolante, net superior fata de sistemul cu polistiren, unde lucrarile se opresc atunci cand ploua sau temperatura scade sub 50.

George Moldoveanu, Director Comercial Thermomax: “Un alt avantaj al sistemului Thermomax este faptul ca poate fi montat mult mai repede decat sistemul clasic cu un numar mai mic de muncitori, conditiile atmosferice nefiind un impediment.”

Pe langa rezistenta la foc, siguranta in exploatare, duritatea, impermeabilitatea si izolarea fonica, sistemul Thermomax elimina si posibilitatea formarii condensului.

Panourile Thermomax se monteaza pe fatada cladirii, cu o structura din aluminiu, lasand intre cladire si panou o camera de aer slab ventilata, termoizolanta, care elimina condensul si creste eficienta termica”, povesteste George Moldoveanu.

 

Thermomax este echipa de specialisti, cu promisiuni asumate

Ceea ce reiese din discutia cu George Moldoveanu este faptul ca Thermomax nu este o companie fara personalitate, un nume oarecare adaugat pe lista de companii la care apelezi pentru anvelopari cladiri. Dimpotriva, traind in Romania, raspunde provocarilor tehnice, impartasind aceleasi valori ale societatii. El si asociatii sai isi considera clientii parteneri, dezvoltand impreuna cel mai bun sistem de anvelopare cladiri:

“Filosofia companiei noastre este de a oferi cu sistemul Thermomax o calitate sporita a vietii oamenilor prin siguranta si confort si un prieten pentru mediu. Astazi clientii au devenit mult mai exigenti in alegerea unui material termoizolant pentru cladirea in care locuiesc sau in care isi desfasoara activitatea profesionala. Scopul companiei noastre este de a deveni cunoscuti ca producatorii unui material termoizolant, superior materialelor existente pe piata”, povesteste George Moldoveanu, Directorul Comercial Thermomax.

Sistemul Thermomax s-a dovedit eficient prin durabilitatea de minim 50 de ani, prin aspectul placut al cladirilor datorita planeitatii panourilor si prin eliminarea disconfortului bine cunoscut creat de mizerie, timp mare de executie si zgomot. Adica elimina toate aspectele nedorite, care pot afecta calitatea lucrarilor si sigur maresc cheltuielile de executie.

La capitolul texturi si culori, Thermomax ofera variante diverse pentru peretii interiori si exteriori. Echipele de arhitecti apreciaza sistemul Thermomax datorita diversitatii pastelare si a simplitatii in montaj.

George Moldoveanu: “Cu sistemul Thermomax se obtine o planeitate perfecta a fatadei cladirii si fiind un material uzinat, nu vor exista nuante diferite pe toata suprafata fatadei. Durabilitatea materialului este de minim 50 de ani. Sistemul Thermomax are o greutate de 6 kg/mp fata de sistemul clasic ce are o greutate de 25 kg/mp rezultand ca, cu sistemul nostru nu afectam structura cladirii.”

Thermomax este pentru cei care cauta materiale prietenoase cu mediul si iau in serios siguranta proprie si a celor dragi.

George Moldoveanu: “ Inca de la inceput am fost interesati sa promovam un material prietenos cu mediul inconjurator. De altfel, si astazi in laboratoarele de cercetare ale partenerilor nostri din strainatate se lucreaza la obtinerea unui material ignifug, ecologic cu caracteristici superioare de termoizolare. La solutiile noastre termoizolante apeleaza atat mediul privat cat si cel de stat. Sistemul nostru a avut rezultate excelente, inclusiv in termoizolarea scolilor si a spitalelor din Romania.”

 

Thermomax trateaza cauzele inainte de a se produce efectele nedorite

Consultanta si educatia intensiva si proactiva a clientilor este un capitol important in succesul companiei Thermomax. Tin foarte mult la educatia publicului si la intelegerea consecintelor pe care le implica alegerea unui material ieftin. Calitatea lucrarilor Thermomax elimina din bugetul clientului cheltuielile pentru reparatii.

Recunoaste ca partenerii strategici sunt o componenta importanta a succesului sistemului Thermomax de anvelopare a cladirilor. Au venit alaturi de ei dupa ce si-au dat seama de calitatile produsului lor.

George Moldoveanu, Director Comercial Thermomax: “Acest business nu se putea dezvolta fara implicarea partenerilor externi ai companiei noastre, a echipelor de arhitecti, a societatilor de constructii si a furnizorilor de materii prime.

George Moldoveanu sustine ca atentia la detalii si testele facute in laborator demonstreaza ca sistemul Thermomax reprezinta viitorul in anveloparea cladirilor:

Privim spre viitor cu incredere! Daca ma intrebati de unde avem aceasta incredere, am sa va raspund: de la rezultatele testelor facute pe panourile Thermomax de-a lungul a mai multor ani, inclusiv din aprecierile beneficiarilor directi ai sistemului Thermomax, care au avut reduceri de pana la 60 % din consumul de gaze pentru incalzirea locuintei.”

 

Un sfat pentru antreprenorii la inceput de drum sau nu

George Moldoveanu, Director Comercial Thermomax: “Pentru anteprenorii existenti sau viitori avem  recomandarea sa nu renunte la ideea initiala a afacerii lor in momentul in care dau de greu, ci sa insiste in realizarea visului lor; bineinteles asta e valabil daca produsul promovat reprezinta un prieten pentru mediu si o solutie de viitor pentru imbunatatirea vietii oamenilor.”